vardag

Vi har pratat som senaste dagarna att måla om lägenheten samt att vi ska prata med hyresvärden ang renovering av köket. Vi gillar inte hur köket ser ut så lika bra att se hur vi kan gör om de. Jag beställde två tavlor från desenio igår till vår hall. Den är så fruktansvärt tråkig.

Dessa två beställde jag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade ni en bra jul och nyår? Vår var helt okej. Lovina blev sjuk på juldagen och 3 dagar senare blev hon magsjuk och har legat sen dess, nu mår hon bättre dock. Kalle blev magsjuk igår, på nyårsafton och ligger ännu. Så de kunde ha vart bättre.

Men jag ser fram emot 2018. Vi hade jobbigt i början på 2017 då de va Lovinas operation och massa sjukhusbesök, Kalle fick amputera ena fingret efter en arbetsolycka. Nej hoppas detta år inte bjuder på många sjukhusbesök.

Likes

Comments

vardag

Igår var de tredje advent, jag och Lovina hade mys frukost sen åkte vi hem till våran kompisar så barnen fick leka lite. Hade en väldigt jobbig kväll igår då Lovina vägrade somna så hann inte skriva några inlägg. Var helt slut efter så somnade väldigt fort.

Likes

Comments

samarbete

Ni med barn, är ni med i Liberoklubben? om inte, gå med! Finns massvis med olika funktioner osv man kan göra på hemsidan. så varför inte gå med redan nu?

Detta är några av de olika funktioner som du kan göra på hemsidan.

- Få information anpassat för ditt barn

- Forum för föräldrar, föräldrarsnack. där kan du ta kontakt med andra föräldrar, be om råd.

- registrera poäng. När du köper ett paket blöjor från libero så finns de en kod som du registrerar på din sidan

- poängshoppen! När du fått endel poäng kan du handla olika saker som finns i poängshoppen.

- Är du gravid? registrera dig och få startboxen, de är en medlemsgåva som innehåller ett paket Libero Touch blöjor, babyvårdsprodukter, en leksak och liberos startfolder.


Hur blir då då medlem? Du går in påwww.libero.se och klickar på "du just nu" sedan står det "Bli medlem, Helt gratis" Jag kommer även ge er en direkt länk till sidan där du kan registrera dig HÄR


Likes

Comments

Lovina , vardag

Nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg. Tänkte nu börja lite smått att blogga igen! mycket har hänt sen sist och då hade jag helt enkelt inte speciellt mycket tid till just bloggen. Lovina opererades i februari, allt gick bra men de blev en liten komplikation som gjorde att vi fick stanna i 2 veckor på sjukhuset. Jag började jobba igen, Lovina fyllde 1 år, och massa mer.

Ni som aldrig har läst min blogg, välkomna. Jag heter Emmah, bor på gotland med min dotter, sambo och våra hundar. Jag är jobbar som undersköterska i hemtjänsten. Jag tänkte blogga om allt som händer i min vardag just nu. Hoppas ni kommer stanna kvar!


Likes

Comments

Lovina

När Lovina föddes så fick vi erbjudan om kurator hjälp. Både jag och Kalle tackade Nej. Jag kan inte svara för honom men jag kände att jag inte behövde någon hjälp för att bearbeta händelsen med Lovina. Jag kände att jag va en dålig mamma till mitt barn om jag bad om hjälp. Sen såg man barn som legat inne i flera månader på avdelningen vi bodde på. Så att vi ska be om hjälp efter ynka 3 veckor tyckte jag kändes konstigt.

Idag får jag hjälp av en kurator. Jag pratade med Lovinas sköterska på Visby lasarett när vi fick beskedet att åka hem sist hon skulle opereras. Hon frågade om jag ville, hon tror att de hade vart bra för mig att få prata med någon.

Jag har vart på två möten, de bästa beslutet! Jag får nu hjälp att lära mig acceptera vad som hänt. Inte gilla det utan att acceptera att jag kan inte ändra på de förflutna, jag ska nu blicka framåt och försöka se en lycklig framtid med min dotter. Jag kan erkänna att jag har inte tillåtit mig själv att vara ledsen över vad som hänt, jag har inte velat visa mig svag inför andra människor. Jag ville helt enkelt inte framstå som en dålig mamma!

Nu vet jag att de är okej att be om hjälp! Man är inte sämre som person för det. Jag vet nu att jag har vart med om en hemsk sak, för mig är de det värsta som hänt mig. Men nu ska jag försöka jobba på mig själv, blicka framåt.

På måndag åker jag och Lovina till Stockholm igen, på tisdag ska hon opereras. Jag är riktigt nervös att vara med i operationssalen när hon sövs sedan sitta och vänta.. men de måste göras och jag försöker vara stark för min men också för Lovinas skull.

Likes

Comments

Lovina

Det som absolut inte fick hända, har hänt!

Ni som följer min blogg vet om att vi fick en operationstid. Denna operation skulle ske igår den 31 januari. Som ni förstår så blev de ingen operation.

Jag och Lovina begav oss till Stockholm söndagen den 29 januari. Vi tog båten upp sen körde min farmor oss. Vi bodde på hotell då de va brist på vårdplatser på sjukhuset. Vi hade möte med narkosläkare 10.30 på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vad händer? Jo operationsplaneraren Carin ringer vid 08.45 och säger att dom fyllt hela vårdavdelningen så dom måste ställa in operationen.

Hon va fruktansvärt otrevlig, bad inte om ursäkt eller beklagade sig alls. Hade en dryg attityd. Fick kommentarer som

-Ja vart är ni nu då?
- i Stockholm
- misstänkte de, ja de är ju bara att åka hem igen

-vi kommer inte kunna hjälpa er inom den närmsta framtiden, ni får kolla med andra sjukhus. Uppsala, Göteborg och Lund finns ju faktiskt också.

Som ni förstår så var jag helt förstörd. Min värld gick under. Jag grät helt hysteriskt i telefonen och nästan hotade henne att fixa det. Vi tog oss från Gotland till Stockholm men fick vara åka hem igen. De är en klen tröst att vi vet att hon kommer bli av med den, men just själv händelsen är så jävla hemsk! Jag hoppas verkligen hon aldrig gör om detta..

Likes

Comments

vardag, Lovina

Idag har vi för de mesta vilat. Men Lovina har gått upp 70 gram sen igår!! Jätte bra och värdena ökar. Nu ska vi bara få igång hennes matning klokt, hon är ju så intresserad av allt runt omkring. Men blir bättre och bättre.

Likes

Comments

vardag

Snart dags för nya prover igen.. vi har iallafall haft min farmor på besök ett tag sen tog jag och Lovina en sväng runt på sjukhuset. Vi båda är super trötta idag men de är bara att försöka hålla sig vaken ett tag till. Vi försöker få in matningen på schema igen så viktigt att ge mat var tredje timme.

Likes

Comments

vardag

Oj vilken hemsk natt vi har haft. Jag somnade runt 5 och vid 7 kommer dom in för att ta nya prover.. nu är Kalle här och hälsar på. Han ligger i sängen och myser med Lovina, vi har precis ätit också.

Alla prover visar bra förutom lovinas natrium. De va alldeles för lågt så nu måste vi försiktigt öka så det inte går för fort. Vi blir kvar några dagar till iallafall.

Likes

Comments