MÅNADSRESUMÉ

I skolan började vi på en ny kurs, nämligen förvaltningsjuridik. En väldigt intressant och rätt rolig kurs, iaf den roligaste än på den min utbildning dock mycket som måste läsas in. Vinklubben har var igång under november också, inte lika aktiv men några träffar har vi haft. En kväll var vi på strandgatan och träffade några vänner. Jag gick några långpromenader, vilket är så skönt. Det måste göras snart igen! Kände mig extra piffig en dag med kjol och skjorta, lagade mat till mig och Sarah en fredag och hittade en video med brasa som vi startade, allt för en mysfaktor.

Mycket tågresor även i november, men det hör ju skolan till när den ligger i Göteborg. Jag fick äntligen hem min drinkvagn som stått hemma hos mamma, den är köpt på loppis för en billig penning. Gifen är från en barnserie som jag tydligen har kollat på när jag var yngre enligt mamma och pappa men jag minns inget ifrån den. Detta kom på tal när jag fejkskrattade och de låter typ thithithitthi, då de sa att det påminde om den här hunden som brukar skratta så. Jag lagade en av mina favoriträtter: fisk, potatis och äggsås! Var hemma hos mamma och drack lite bubbel och myste framför brasan och på morgonen hade det snöat för första gången.

Sedan var det några dagar med vinter innan snön försvann. Jag gick på bio med Jenny i min klass och Sarah och vi såg på orientexpressen. Den var bra, värd att se. Sedan kom min kära födelsedag och mer om den kommer i ett annat inlägg. Jag hade släktkalas på lördagen och på söndagen åkte jag och Sarah till Göteborg för brunch.

Jag drack även glögg under november, hade en till träff med vinklubben och lagade mat tillsammans. Sista november drog jag fram mina julsaker och lägenheten förvandlades till ett tomtemuseum haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments