VARDAG

Bättre sent än aldrig! Här kommer lite bilder från min födelsedag!

MORGON: Jag vaknade rätt tidigt på morgonen och hade verkligen en sån pepp, både för att jag fyllde år men också för att det var fredag. Jag gick upp från sängen och gick in i köket för att börja med min födelsedagsfrukost som i år bestod av amerikanska bananpannkakor och är verkligen min favoritfrukost. Till dessa: Maple sirap och en kopp grönt te.

Självklart åt jag min frukost i sängen tillsammans med mina paket som jag själv gav mig och ett avsnitt av Riverdale. Frukost i sängen är en av mina störta födelsedagstraditioner, gjort detta sedan 95' (skulle jag tro).

FÖRMIDDAG: När jag väl hade ätit min frukost, kollat klart på min serie och när jag hade öppnat mina paket började jag fixa iordning mig och fixade lite här hemma innan mamma plingade på dörren som hade med sig fika till oss, några paket och även de orangea blommorna som var från mormor. De rosa blommorna fick jag från farmor dagen innan.

EFTERMIDDAG & KVÄLL: När mamma hade åkt började jag fixa ordning inför kvällens festligheter. Jag pyntade med girlanger, dukade bordet, förberedde lite saker inför matlagningen och fixade självklart mig själv. Mina vänner anlände och kvällen var verkligen så rolig, en av de roligaste kvällarna på länge sedan drog vi alla vidare ut till stan och dansade i natten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments