MÅNADSRESUMÉ

I april samlades vi några vänner för att byta lite kläder med varandra som vi tidigare har gjort. Vi åt även lite ost, kex, gurk- och morotsstavar. Min vän Alex fyllde 20 år och det firades hos honom med tacos och att spela spel. Jag gick promenad med Sarah längst kanalen. Jag kollade klart på Cougar Town, åt en väldigt god vegetarisk pizza med Daniel och Jonas och åt Toblerone mousse med bär hos Eric.

Jag köpte ny säng och större säng som nu tar upp ungefär hela rummet, köpte en ny blomma (dock överlevde den inte länge då jag inte skötte den så bra..), Jag gjorde högskoleprovet och firade mormor som fyllde 90 år. Jag och Sarah gick en långpromenad runt kanalen, jag fotade solnedgångar och vårtecken och hann även med en selfie i spegeln hemma hos farmor.

Självklart har april även bestått utav mycket jobb med podden, jag och Sarah har spenderat ett antal timmar tillsammans. En kväll käkade vi ute på strandgatan, jag tror också att det var premiär för uteservering för i år. Jag så en regnbåge utanför mitt fönster och en dag var jag och Sarah på överby och åt lunch. Jag tyckte att jag hade en bra hårdag en dag och bestämde mig för att föreviga det. Jag åt en supergod nachotallrik med Line på Mejeriet också.

Spenderat ett antal timmar på kvällar i bilen med hög musik, en form av terapi jag har. Fotat lite på jobbet, druckit lite champagne med mamma och pappa, firat Erics kusin som fyllde 19 år, umgåtts med Sarah då vi bland annat lagade mat och gjorde fruktsallad. Vi spelade in ett poddavsnitt en fredag och åt lite choklad, fotade även körsbärsblommorna som började dyka upp här och där.

​Avslutade april med att fira valborg hemma hos Sarah. Vi grillade, spelade spel och pratade. Ett fint avslut på en fin månad. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments