(en bild på mig och Lovisa för ett tag sedan, antagligen satt vi på en tråkig lektion)

 

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att börja. Vi börjar klockan halv elva idag men jag har haft spanska innan så jag får vänta en stund men vad gör det när det var sista spanska lektionen för alltid idag! Jag är så glad just nu men också väldigt hungrig, min mage gnäller på mig!

 

Det är iallafall fredag och jag ska inte göra något speciellt idag förutom att åka till farmor på en bit mat vid klockan tre. Känns bra!

 

Nu ska jag återgå till lite andra saker och hoppas att ni får en bra helg! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

I början av maj var jag med mamma och hennes vän på kosläpp vilket jag aldrig har varit på tidigare. Det var riktigt roligt att se korna hoppa runt och vara glada över att det äntligen fick komma ur ladan. Likes

Comments

 

Efter middagen hos farmor åkte jag hem och städade hela övervåningen samt packade alla saker inför loppisen imorgon. När jag höll på med packningen sms:ade jag Line och frågade om hon kunde kolla om min body lotion fanns på etage eftersom att hon var där och gissa vad? Det fanns den! Så Line köpte den åt mig och sedan fick jag hemleverans också. Självklart fick hon pengar för den men jag är så glad att hon kunde göra det åt mig. Det ska bli roligt att se hur den verkar. Nu väntar jag på att klockan ska bli åtta så att jag kan göra lite fredagssnacks till mig själv och krypa upp i sängen för att se Let's Dance. 

 

Imorgon är det dags för loppis här i Trollhättan då jag och några vänner kommer stå med två bord vid Oden köpcentrum i Trollhättans centrum. Så om ni har vägarna förbi Trollhättan eller bor här bör ni komma förbi imorgon och köpa av mig och mina vänner. Jag har bara kläder att sälja så man kan säga att jag har en liten bloppis imorgon! Vi kommer stå där från 10:00-13:00. Så ni är varmt välkomna! Likes

Comments

(Så här såg jag ut igår kväll när det var Trollyawards)

 

Idag hade jag bara spanska i skolan eftersom de andra lektionerna var inställda. På spanskan blev det ännu ett nationellt prov och den här gången blev det hörförståelse. Det fanns inte så mycket mer att göra än att fylla i pappret och hoppas på att något var rätt och jag fick faktiskt många rätt på del ett och två. Så jag är rätt nöjd. 

 

När jag kom hem igen lade jag mig på sängen och läste samt fixade med lite kläder och andra saker. Nu sitter jag vid köksbordet och ätit rester som var kvar från min sallad som jag köpte igår samtidigt som jag läser SOLO. Jag fick äntligen tag på det nya numret! 

 

Jag skriver mer i eftermiddag!Likes

Comments

(en bild från min instagram)

 

Efter skolan idag åkte jag ner till stan eftersom jag skulle köpa en hudkräm, ansiktsrengöring och en SOLO tidning. Jag köpte en av tre saker.. Hudkrämen hade tagit slut och fanns inte på lager och SOLO tidningen hade inte kommit in än även fast det står att den skulle kommit ut igår.. Så det jag fick med mig hem var min ansiktsrengöring. De andra två sakerna får jag väl antagligen köpa vid ett senare tillfälle. 

 

Väl hemma sedan lade jag mig i sängen och har nu läst några kapitel i en bok som heter "sommaren jag blev vacker". Den är faktiskt väldigt bra om man gillar kärleksromaner. Själv blev jag tipsad av Lovisa om boken så det är hennes bok jag har fått låna. 

 

Så detta får bli bra så länge! Likes

Comments

Rubriken säger väldigt mycket. Just nu befinner jag mig på ett spa i Trollhättan där jag och min mamma har en liten spa eftermiddag. Just nu sitter jag och väntar på mamma som är på massage. Då tänkte jag blogga lite under tiden.

Det första vi fick göra var att basta i tio minuter sedan duscha kallt och sedan basta i tio minuter igen. När det var klart skulle man smörja in sig i en sockerscrubb som var väldigt bra. Fotbad blev det sedan med pigelindoftande vatten. När mamma kommer tillbaka ska vi lägga på ansiktsmasker och sedan är vi klara.

Ikväll är det eurovision final och den kommer jag tillbringa med några vänner. Så innan de kommer måste jag hinna plugga lite matte, städa mitt rum och kanske hinna göra något gott tills ikväll.

Nu ska jag återgå till spaet!

P.S Det är min dopdag idag också! :DLikes

CommentsIdag har jag pluggat inför NO prov, tränat, duschat och kollat några avsnitt av the carrie diaries. En rätt lugn dag helt enkelt.

Det är sjukt vad tiden går fort nu, mycket som ska göras i skolan och snart är det sommarlov och jag längtar sjukt mycket efter att vara ledig ett tag!

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Jag håller på att ställa in mig på en ny vecka och alla läxor och prov som ska göras den här veckan..

Nu ska jag återgå till musiken och fortsätta njuta av de timmar som är kvar av lördagen.

Bloggar mer imorgon!Likes

CommentsHej!

Idag har vi haft matteprov i skolan hela dagen och det kändes faktiskt rätt bra efteråt. Nu har jag ätit med familjen och väntar på att Glee ska börja. Jag har tänt lite ljus i mitt fönster och regnet öser ner. Det känns rätt mysigt och härligt att vara lång ledig nu.

Ni får ha det bra så länge!Likes

Comments

Godmorgon!

 

Sitter i bilen och bloggar just nu. Vi är påväg till ett koutsläpp. Det ska bli rätt roligt att se kor hoppa runt. Jag har tagit med kameran så jag hoppas på några bra ko kort. Jag vet inte hur länge det kommer hålla på men vi får se. Jag ska övningsköra, plugga matte, och träna idag också. Det ska bli roligt förutom att plugga matte.. 

 

Okej, jag bloggar när jag kommer hem vilket blir efter jag har övningskört. 

 

Ses snart!Likes

Comments

Godmorgon!

Ligger i min säng just nu och kan inte riktigt sova. Tänkte skriva lite om gårdagen när jag ändå inte kan sova.

Fredagen började med ett NP i Engelska. Då alla i estet ettan satt i samma klassrum och skrev. Jag kände att det gick hyfsat men vi får se på betyget senare. När klockan slog 12:00 började "the orange army" gå ner till stället där vi skulle vara. Vi var hur många som helst. Det sköts smällare och peppades i en megafon.

När tävlingen väl drog igång var jag själv väldigt taggad. Skolorna skulle möta varandra i volleyboll, innebandy, spex, fotboll, handboll och om det blev lika skulle de avgöras med dragkamp på bäst av tre försök. Så roligt har det aldrig varit förut att kolla på sport. Jag skrek när vi gjorde mål och hejade. Tillslut stod det lika från alla tävlingar så det skulle avgöras med dragkamp. Första rundan tog vi hem, andra och tredje rundan tog andra skolan hem. Så det slutade med att vi hade en vinnare och det var den andra skolan. Grattis!

Okej det var ungefär det "stora" som hände igår. Nu, idag kommer jag åka med mamma och pappa ner till stan. Där hade jag tänkt att lukta på lite parfymer eftersom att jag skulle vilja ha en till doft. Det är bara det som är planerat än så länge.

Nu tänker jag inte skriva mer utan nu tänker jag snart gå upp och äta frukost. Jag bloggar mer i eftermiddag.Likes

Comments