Dagens planer för idag är att jag och två av min vänner ska åka till en heminrednings outlet idag som ligger här i Trollhättan eftersom att min vän hade tipsat om deras outlets och sedan sa hon igår att det skulle vara en idag så då ska vi passa på att åka dit idag. Vi kommer nog vara där runt elva när de öppnar förhoppningsvis.

 

Efter att jag har varit där ska mamma och jag åka ut en snabb sväng till Överby köpcentrum där jag ska köpa några saker. Igår var det så nämligen att jag klicka mig in på några hemsidor och blev lite smått sugen på att köpa några plagg så idag kanske några kronor ryker.. ;)

 

Okej nu måste jag äta frukost och fixa lite!

 

Bloggar mer sedan..Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var längesedan jag bloggade...

 

Jag har varken haft ork eller tid för att blogga.. Idag började jag min dag med att sticka till gymmet med Melina och Tova. Väl på gymmet cyklade jag i en timma. (fatta att jag var helt slut efter det) Jag känner mig väldigt stolt över mig själv som klarade det. :) Sedan har dagen bestått av dusch, film, tv tittande, facebook, twitter, läxor och bokläsning.. Jag har läst ut Elsas Hemlighet nu också! :D Det känns så härligt när man slår igen en bok som man precis har läst ut :) Man känner sig stolt.. Så två stolta upplevelser idag!!

 

Efter jag har skrivit det här inlägget vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jag får helt enkelt se. ;) Klockan 22:00 är det Big Brother på tv och sedan är det skola imorgon igen.. :)

 

Vi hörs!

 

Kram EmmaLikes

Comments