T-shirt - Monki 

Jeans - Vila 

Kofta - Cheap Monday 

Skor - Converse 

Klocka - Jet Set Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Stickad tröja - Monki 

Kjol - Monki 

Strumpbyxor - Inte en blekaste.. 

Linne - Mamma köpte det någonstans i Barcelona  

Skor - Skopunkten Likes

Comments

 

Av Line och Tova fick jag denna CD, Beyonce - 4 

 

 

Av Sarah fick jag boken New York som jag så gärna alltid velat ha! :D 

 

 

Av Linnea & Melina fick jag detta kort som det stod att de bjuder mig på bio och snacks!  

 

Sedan fick jag en ask Merci också av Daniel och Jonathan men den har jag tyvärr ingen bild på..  

 

Men fatta vilka fina och generösa vänner jag har! Jag är så lycklig lottad! ;) 

 

 Likes

Comments

 

 

 

 

 

Sitter vid skrivbordet och låter Joshua Radin gör min kväll fram till Idol. Idag har jag nämligen fått lite mer paket av Mamma, Pappa, Farmor och Mormor och i paketen var det nästan alla CD:arna som jag hade önskat mig och jag är super glad!! Jag har testat min fjärrstyrda kontroll till kameran nu också och jag måste säga att det är grymt smart! :) Jag har också laddat ner ett nytt redigerings pogram! Så det ska bli spännande att testa! ^^ 

 

Imorgon ska julsakerna fram! ÅÅh vad jag längtar efter att tända ljus, äta knäck, tryfflar, pepparkakor, och farmors chokladkola, dricka glögg, pynta granar, julpyssel.. Aa listan kan göras lång! Den bästa årstiden är nog Vinter tror jag! ;) Ni ska få del två av alla mina presenter också.. ;) 

 

Nu ska jag forsätta lyssna på musik och njuta!  

 

Kram så länge!!  

 

 Likes

Comments

 

(Foto: Fivephotos) 

 

Idag har jag köpt en ny dockning till min Ipod eftersom den andra gick sönder igår (ljudet funkade inte på den..) så nu spelar jag musik för fulla muggar och jag har köpt en inpackning och köpt prutade skor! Hur bättre kan livet bli. ;)  

 

Okej apropå dom prutade skorna så hittade jag äntligen ett par gubbskor på H&M idag och när vi nästan kom fram till kassan upptäckte mamma att det var ett litet märke i ena skons sula så jag gick och bytte par men sedan sa hon i kassan att hon kunde dra av på priset ifall vi ville. Så istället för 199 kr som var ordinarie så fick jag dem för 99 kr?! Sjukt!  

 

Imorgon blir det roligt då jag, Line och Sarah plus föräldrar ska åka till Lysekil på julmarknad. Jag kan inte köpa något men strunt samma, Det är kul och kolla också. :D 

 

Jag ska lägga upp bilder på skorna, dockningsstationen och inpackningen.. :D 

 

KRAM! 

 

 Likes

Comments

Jag halv ligger i soffan i vardagsrummet och spelar Wordfeud med mamma och Line. Jag har kollat på Gossip Girl och Pan Am som vi hade spelat in på boxen. Så nu blev jag riktigt slö men det gör inget för jag träna på Engelskaprovet innan jag satte mig framför TV:n. Så det är klart för idag. ;)

Imorgon ska jag och min klass till Innovatum på en föreläsning med våra fadderbarn som vi har i skolan.
Så det betyder tidig morgon..

Ja men jag ska inte ta upp mammas mobiltelefon längre utan jag ska sluta nu!

Det blir ingen mer bloggning nu ikväll utan jag återkommer imorgon istället.

Kram och Godnatt!Likes

Comments

 

 

Om en stund sticker jag till gymmet för att möta upp Melina och svettas som vanligt! :D Ska bli mysigt! haha lite skämt där.. ;) 

 

Bloggar sen när jag har kommit hem! :D 

 

 Kram 

 

 Likes

Comments

 

(Foto: Jag, Systemkamera: Canon 550D) 

 

På morgonen idag firade vi pappa lite snabbt med fika och paket innan han skulle åka till sin pappa. Så nu är jag själv hemma för mamma och mormor är och handlar lite snabbt och pappa är som sagt hos farfar.  

 

Så här sitter jag och pluggar lite på engelska prov och hade tänkt att kolla på Modelljakten och Elsas värld efter jag har skrivit klart! 

 

Sedan vid kvart över fyra sticker jag till gymmet för att träna med Melina. Jag är taggad som vanligt. :D Idag kör vi bodycombat och bodybalance.. Det ska bli kul och se hur balance är. :D 

 

 

KRAM SÅ LÄNGE! 

 

 Likes

Comments

Som titeln avslöjar kanske ni förstår att jag ser på TV eller aa filmen som går på 4:an. Jag har sett på den en gång förut, men det var länge sen så nu ser jag om den. :D

 

Jag ville bara säga god natt nu och hoppas att ni sover gott!

 

Godnatt hörs imorgon!

 

P.S: Imorgon är det fars dag! <>Likes

Comments