INSPIRATION

 

 

Igår läste jag klart Elsas Värld (som är en uppföljning till Elsas mode) som Sofi Fahrman har skrivit. Jag vill bara tipsa om dem böckerna så det får bli dagens boktips!

 

Jag tror att den tredje boken är i butik snart.. Får vi iallafall hoppas:D Jag älskar dom böckerna. :D

 

Okej puss och kram // EmmaBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

Jeans - BIKBOK, Linne - H&M Ringar - Thailand & BIKBOK, Kofta - H&M Halsduk - okänd :P

 

Här får ni dagens innan jag sticker till skolan för inroduktionssamtal i en kvart. Efter den kvarten i skolan sticker jag och Melina till gymmet i någon timme och efter det ska jag göra en NO läxa och blogga och renbädda också kom jag på! ;)

 

Vi hörs snart;)

 

Kram // EmmaLikes

Comments

Hela eftermiddagen har jag spenderat med pappa eftersom han och jag har möblerat om i mitt rum så nu ser det lite hemtrevligare ut.:) Så det har inte blivit så mycket tittande på kläder änså länge men jag har lite idéer om några höstoutfits:)

 

Kvällens schema ser ut så här: Jag läser fram till 20:00 då blir det TV.:)  Missar tyvärr True Talent men det kan jag se på nätet eftersom jag ska se på ett annat pogram som börjar klockan 20:00 som inte går att kolla på nätet så senare från 21:00 - 22:00 kommer jag antagligen fixa lite inför imorgon och så. Sedan vi 22:00 blir det Breaking News:) Fin kväll;)

 

 Likes

Comments

Hej bloggen!

 

Det var ett tag sen men jag har inte haft lust nu när skolan har börjat igen men nu känner jag för att ta tag i bloggen igen;) Jag fick en fråga om att ifall jag kunde visa några höst outfits och snygga höst jackor och det ska jag börja med direkt nu:) Jag blev glad av denna kommentaren :D Så tack så mycket för kommentaren Lisa:)

 

Jag håller på och äter också samtidigt som jag lyssnar på en av mina två nya CD:s som jag fick igår! Coldplay om ni undrar vad det är för grupp och skivan är A Rusch Of Blood To The Head! Låtarna är faktiskt väldigt bra:) Aja nu ska jag söka lite efter inspiration för mitt inlägg till Lisa :)

 

Kram på er!

 

 

Photo: MELikes

Comments

 

(Photo: Jag Objekt: Paris stad)

 

Just nu är det väldigt mycket som jag måste och vill göra.. Bland annat så kommer min garderob få en lite makeover på väggen och lite andra kläder ska flyttas och lite sånt.. Jag måste införskaffa en jacka och en stickad tröja från BIKBOK men det gör jag på lördag och tills på lördag ska jag även välja ut en förrätt, varmrätt och efterrätt. För jag och några vänner till mig ska ha trerätters middag;) Höstmys! Sedan är det så mycket jag ska skriva i min blogg.. Alla kläder som jag inte visat er än.. Jag är så elak mot er! Men idag ska det bli bättre:)

 

Så nu sitter jag vid skrivbordet med tidningar och saxen i högsta hugg! Klipp, klipp, klipp för min garderob.. Eller egentligen är det en Walk in closet men det känns så skrytit att säga så så garderob:) hihi!

 

Sedan i seprember ska jag klippa och färga håret! Äntligen att det blir av!

 

Okej nu ska jag forsätta klippa och sånt sedan blir det lunch!

 

Kram på er!

 

 Likes

Comments

Idag ska jag till Överby... Igen! Eftersom jag var där igår men den här gången är det en lite skillnad.. Jag och Line ska cykla ut för ingen kunde köra och buss orkar jag inte med, Line ska bara köpa en sak och sedan ska jag prova en jacka som jag ska köpa till helgen tror jag, jag ska blogga.senare ikväll eftersom jag ska visa er vad jag köpte igår:)
ha det bra så länge!

Kram! // emLikes

Comments


2011-08-12_17.20.27

Sitter ute i gräset och läser och försöker att få ihop lite inlägg till den andra bloggen..

Kramar på er!

Likes

Comments

Nu ska jag äta våfflor och sedan ska jag fixa mig för att sedan sticka till Melina :) Bion vi ska se ikväll är bride maids:) Det ska faktiskt bli rätt roligt att kolla på den:) Nä nu måste jag stressa lite:P Kram på er!

 

 

MM mumsis!!Likes

Comments

Äntligen har min video laddads upp! Så varsågod och checka in:)

 

Klicka er in på min kanal här 

 

Kramar på er! 

 

P.S "Kollar på Jakten på lycka på kanal 3" väldigt bra film:)Likes

Comments

Jag får besök snart.. det ringde två fina tjejor efter jag hade skickat iväg det tidigare inlägget.. Så dem kommer om en stund. Men ni kommer nog få några inlägg senare ikväll<>

 

Kram så länge!Likes

Comments