Hej bloggen/läsare! När jag väl kom till hotellet i Tisdags så bestämde jag mig för att ta en lite pause från bloggandet då, men det var bara för att det var så himla fint där och för att ibland vill man samla tankarna lite så det har jag gjort nu och mår kanoners!! :)
Kramisar:DMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! nu sitter jag i bilen och åker nu mot Danmark:) Jag har med mig datorn så jag kan blogga när jag är där nere:) vrf känns det alltid som om man har glömt något när man åker från huset?;) haha
Okej ni får har det bra jag bloggar lite senare idag eller när jag har kommit fram till hotellet:)
Kramar så länge!Likes

Comments

Hej! Dålig uppdatering idag kan man säga:P iallafall så har jag tillbringat hela dagen med Line, Sarah, Tova och Kiama med spelande, ätande, filmning och mycket skratt:) jag tackar för det! Nu håller jag på att packar, för imorgon bär det av till Danmark. Så jag kommer hem på torsdag eftermiddag. Jag har inte bestämt om jag ska ta med datorn än men vi får se;) hoppas ni har haft det super bra idag!
nu ska jag packa vidare:)
Massa kramar till erLikes

Comments


2011-06-26_19.20.36

Detta är kvällens outfit:) jag sitter nu hos Line och grejar med lite hemliga saker inför imorgon:D Hoppas ni har en bra kväll! kramar EMMALikes

Comments

Nu har jag suttit ute och läst hela dagen och nu har jag ätit och senare ska jag nog snacka med line och sedan drar vi till sarah:)

 

 Likes

Comments

Hej på er!

 

Har ni sovit gott?

 

Det har jag bortsett från min irriterande rethosta so dödar mig just nu:( Hade tänkt att träna med tova idag på morgonen/förmiddagen men min snuva och den irriterande rethostan är inget smart val ifall man vill träna då skulle jag bara förvärrat det.. Men idag är det Sarahs fördelsedag så henne ska jag och Line fira lite senare:)

 

Nu ska jag duscha och fixa till mig, Känner mig inte direkt snygg just nu XD haha:P Men iallafall sen ifall jag inte får tag på Line nu så får jag antagligen sätta mig och skriva på min bok, Läsa Eclipse eller göra något annat roligt.

 

Ni får ett inlägg senare:)

 

 

PH: Mee!Likes

Comments

Snart ska jag sova först måste jag borsta tänderna:) Puss,Kram och godnatt:)Likes

Comments

Yes då har jag börjat att skriva på en bok:) Det kommer bli en ungdomsbok och nu håller jag på med att få lite mer inspiration med boken:)

 

Jag lovar att visa er när den är klar och det kommer ju ta ett tag men jag kan uppdatera lite då och då:)

 

haha en fin liten tänkar bild på mig:)Likes

Comments

 

Hej på er!

 

Gårdagen var härlig med god mat, trevligt sällskap och härlig stämning:) Idag har jag latat mig vid tv:n, pratat med mami och papi:P, och planerat lite för juli:) Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart gå in på bloglovin och checka bloggar.

 

Idag ska jag.... Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra men det blir väl att ta det lugnt som alla andra dagar och kanske fortsätta på min film som jag höll på med i.. maj tror jag;P Jo det ska jag nog göra idag:) Så den blir klar någon gång:)

 

Hoppas ni hade en trevlig midsommar igår:D och att ni får en bra fortsättning på denna helg:)

 

Kram:)

 

P.S: Outfiten får ni senare:)

 

Här får ni en egoshoot:D

 

PH: Webbcam:)

 

 

 Likes

Comments