NU är julen över och det är nytt år! Ska bli underbart med ett nytt år och lite möjligheter att tänka om.
​I år så har jag inga nyårslöften men jag har skrivit en lista på saker jag vill ha uppfyllt under året/ ska göra.

- Klara av matte 2b kursen
- Lära mig använda menskopp ordentligt! Fick en i julklapp och känner att jag vill få till knycket så jag inte behöver lägga pengar på tamponger längre.
- Spara! Jag jar en tendens att, om jag är på stan, köpa väldigt mycket grejer som jag inser att jag inte behöver sen när jag kommer hem..
- Köpa ett par riktiga Birkenstocks istället för billiga från Ica.

Emma 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Imorgon äntligen så går jag på lov. Ska bli så sjukt gött, är verkligen helt slut efter terminen och efter alla konserter som vi haft. Imorgon blir det sista för året (som är julavslutningarna) vilket ska bli väldigt skönt när det är över. Dom har bett oss vara där 7.30 vilket jag tycker är på tok förtidigt för min del haha.

Jag och mamma var på bergvik förut och köpte tomte-latte!! Har seriöst väntat 1 år på att den ska komma tillbaka eftersom den bara säljs vid jul. Supergod verkligen! recommend recommend, finns att köpa på Espressohouse.

Fick även en liten julgran igår efter julkonserten. Uuur gulligt! Det är inte heller vilken som helst utan det är en mini Disney julgran hahah helt underbart!

Emmsan


Likes

Comments

Hej Hej, Emma heter jag. Är det nu jag ska berätta om mitt mycket intressanta liv kanske?

Har alltid tyckt att det varit jobbigt med att berätta om mig själv så jag tycker att vi skippar det och så får ni veta saker på vägen.

Vi har så sjukt mycket i skolan just nu... Julkonserten är i morgon och jag har hoppat in för en sjukling i en låt. Men sådan tur är så är iallafall lucia över haha. Jag var med i en vokalensemble på 6 personer , och tillsammans med skolan lucia så hade vi 11 lucia giggs. Kände mig helt slut och sjuk i torsdags när det var över. Trodde nästan jag var sjuk.

För att ljusa upp detta inlägg så infogar jag även en bild på mig själv och en vinter Inspo-bild ;)

Emma

Likes

Comments