Har jobbat heeela dagen idag, från 10-19. Det känns braa.
Nu är det utgång med mina tjejer, lönehelg och allt, kommer va knök!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja idag är det redan onsdag, helt sjukt vad snabbt veckorna går faktiskt. Idag har jag varit med pappsen en sväng i Allum, för att bland annat kolla på svarta jobbskor till mig.
Så himla tråkig och jobbig sak att köpa, för jag kommer inte använda dem någon annanstans än på jobbet ändå.. Men tyvärr så måste man ha svarta skor på sig när man jobbar, och jag vill ändå ha ett par sköna sådana, det känns ovärt att köpa osköna jobbskor eftersom jag ändå kommer använda dem en del.
Efter Allum så åkte vi och gymmade, samtidigt som resten av hela Partille tyvärr.. Haha, det märks verkligen att många fler har hittat till gymmet nu efter nyår. Hoppas att alla tröttnar och försvinner snarast!!


Likes

Comments

Tidig dag i skolan idag, så himla skönt. Vi hade fritt arbete på sista lektionen, så jag valde att åka hem och jobba istället.
Som om inte det vore bra nog, så hade pappa köpt med sig thai hem till mig, min syster och honom när jag kom hem. Dröm måndag helt enkelt!!

Lite senare så kommer min gos hit och är med mig, mys!Likes

Comments

Kvällen har spenderats hos mig med mina fina klassisar. Älskar myskvällar!
Det känns som det ända rätta på helgerna nu när det håller på att bli vinter igen.. Fy för att vara ute i detta vädret!!

Hoppas iallafall att alla hade en lika bra lördagskväll som jag!

Likes

Comments

SJUKT vilken bra film vi såg igår! Dock så är alla filmer som Leonardo är med i alltid bra.

Just nu så är jag och mina päron påväg in till MIO för att hämta min nya säng, wiiie är så taggad!

Likes

Comments

Äntligen fredag, igen!
Har inte riktigt haft lust till att blogga senaste veckorna. Det kommer och går, så bloggningen kommer endast ske när jag känner för det!


Ikväll är det iallafall mys-fredag. Kvällen börjar hemma nu med familjemiddag, och därefter ska jag möta upp Louise för att gå på bio. Jag är riktigt taggad på att gå på bio, eftersom det var så längesedan jag gjorde det senast!Likes

Comments

Sitter just nu på Fröken Olsson och fikar lite med min mamma och syster. Vi har kollat runt lite i stan och sådär ett par timmar, mys!


Likes

Comments

Var och testade den nya yoghurtglass-baren i Linné förut med min älskling! Det var helt okej, dock så fanns det knappt några sittplatser trots att det är vinter ute, så det var väl mindre roligt.. Sedan så tycker jag faktiskt att det är lite överskattat med yoghurtglass. Det har ju redan funnits här i Göteborg sedan långt innan detta frozen yoghurt stället byggdes, på Triumf då.
Jag kan dock tänka mig att det kommer vara fullt med folk här i sommar!!


Likes

Comments

Heeelt sjukt att det är 2014 nu, redan?!?! Jag tar studenten samt fyller 19 i år, hur sjukt är inte det..

Jag har haft ett litet uppehåll med bloggen nu ett litet tag, pga att jag inte riktigt har haft tid/ork helt enkelt. Men nytt år=nya tag, haha!

Jag har iallafall haft ett helt underbart jul lov hittills. Dock så är det inte speciellt många dagar kvar, lite ångest över det.. Men men, jag ska iallafall göra det bästa utav de få dagar som faktiskt är kvar! Resterande dagar kommer att spenderas i Stockholm med familjen, från och med idag till och med på måndag.
Jag har alltid gillat Stockholm, så det kommer förhoppningsvis bli ett par riktigt bra dagar!!
Bild från nyår


Likes

Comments

Skönt att denna veckan är över, äntligen. Behöver verkligen lov nu känner jag, det ska bli såå skönt med en liten paus från skolan ett tag!
Efter skolan idag så åkte jag in till stan och mötte upp min mamma för att käka lite god thai-lunch. Sedan gick vi runt lite och kollade i affärer och så, innan jag började jobbet klockan fem. Köpte även med mig två redbull till jobbet, vilket var dagens bästa köp! Man blir så trött av att jobba direkt efter skolan, så redbull fick bli räddaren.. Jag har iallafall jobbat hela kvällen fram till ca halv elva, och nu ligger jag i soffan, välförtjänt hemmakväll jappjapp.
Hoppas att alla har en mysig fredag!!
Likes

Comments