Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott inatt och hade en bra fredagskväll igår?

Min kväll var lugn och skön, vilket var behövligt eftersom jag varit sjuk i veckan. Ikväll står festligheter på schemat. En ny klänning har inhandlats, tänkte visa den senare. Nog om det..

Det jag ville skriva om nu är en grym produkt till håret. Jag var hos frisören för ett par veckor sedan för att ljusa upp och fixa utväxt samt klippning av mitt hår. Då frågade frisören mig om jag ville få en olaplex behandling, något som stärker håret inifrån. Olaplex blandar man färgblandningen och kan användas i alla färger samt märken. Det är en produkt som gör att man ska kunna ljusa upp ett hår utan att det ska ta ordentligt skada utan tvärtom, det ska vårda håret. Jag rekommenderar denna produkt starkt!
Jag fick med mig en liten flaska hem som jag ska använda 1-2 gånger i veckan (som en inpackning).
Resultatet efter användning av denna produkt är att det känns som att det får volym, det är som att det "svullnar" och känns lite strävt men på ett positivt sätt. Samt att frissigheten försvinner. Så säger bara det, köp och börja använda denna super produkt! 👌🏻☺️

/ Emma

  • 71 Readers

Likes

Comments

Hej på er!

Har alltid haft en liten dröm om att få skriva om det jag tycker är det mest intressanta i livet. Om relationer, relationer mellan familj, vänner, kärleksrelationer, relationer på jobbet. Ja egentligen alla slags situationer där människor integrerar med varandra.Jag har lite extra förkärlek till  att diskutera,, analysera och drömma och undra över är kärleksrelationer, eller vägen till en relation- dejting.  I denna blogg kommer ni få läsa om många tankar och funderingar jag har kring kärlek och dejting och samtidigt få en  inblick i mitt liv och vad jag gör om dagarna. 


Lite om vem jag är, jag är en tjej på 25 år som just nu bor i Jönköping. Flyttade tillbaka hit i somras efter att ha bott i Växjö under tre år där jag studerade på universitetet, där läste jag till Sociolog/beteendevetare. Vilket jag kan berätta mer om i ett annat inlägg. 

/ Emma

Likes

Comments