Hey bloggen...

Så faldt sneen endelig i Danmark, eller, den er faktisk allerede smeltet igen. Da sneen var her fik jeg da taget et par billeder jeg lige ville dele med jer og samtidig ville jeg gerne fortælle jer lidt om hvad jeg går og laver her fortiden.

Her på det seneste har min hverdag været rimelig travl da jeg har skulle en masse ting.

Jeg har været meget optaget af lektier og skole, fordi det taget meget af min tid. De sidste par dage er også blevet brugt i tennisklubben hvor jeg spiller tennis to gange om ugen, men i denne uge har der også været juleafslutning og træningskampe.

Jeg har også haft travl med at købe julegaver. Det er jo juletid og jeg prøver altid på at finde den perfekte gave. Jeg synes selv at det kan være svært at finde ud af, hvis i også synes det så STAY TUNNED for jeg skal nok komme med en løsning. Jeg har også været ude at købe nissegaver. I min klasse trækker vi en lab papir med et navn på hvert år og den person skal vi så være nisse for i december måned. I min klasse er vi meget søde nisser (hvis man kan sige det) der bliver ofte bare købt slik.

Glædelig jul

Knus E.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen...

Endnu et opslag til konfirmanderne her. I dag viser jeg jer de kjoler jeg prøvede op til min konfirmation.

Jeg prøvede ikke så mange kjoler fordi jeg godt vidste hvilken stil jeg ville have min kjole i. Min kjole skulle være enkel og ikke være "for bar". Min kjole som i kan se på det sidste billede er meget enkel og jeg tror at den var meget populær i 2017 sæsonen. Køb kjolen HER. Kjolen er fra Lilly og er i super god kvalitet og prisen er heller ikke til at klage over.

Vil i have flere indlæg om konfirmation?

Knus E.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen.. i dag er det jo Fredag d. 24 november hvilket betyder BLACK FRIDAY. Det er ikke noget jeg har gået super meget op i igennem årene men, efter jeg er begyndt at tjene mine egne penge er jeg begyndt at forstå hvor dyre tingene er og hvor hurtigt pengene bliver brugt. Idag vil jeg vise jer de steder/butikker jeg skal shoppe i til black friday.

1) H&M HER

2) Neye HER

3) Only HER

4) Message HER

5) Moss Copenhagen HER


Jeg håber at i fik lidt inspiration til hvor i måske skal shoppe til black friday og jeg håber at i finder nogle gode tilbud.

Knus E.

Likes

Comments

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER // 6: HER

Hey bloggen...

Efter en lille pause er jeg tilbage igen. Jeg har haft mega travlt den sidste uge og jeg har lavet en masse spænende ting. Nu er jeg nogenlunde tilbage og jeg håber at jeg kan komme på sporet igen. Her ser i mine julegaver ønsker og ja det er ikke ligefrem en lang liste. I år har jeg både holdt konfirmation og holdt fødselsdag så jeg mangler ikke ligefrem noget. Så i år på min liste har jeg skrevet ting på jeg virkelig ønsker mig frem for til jeg "mangler" (jeg håber det giver mening). Det er måske ikke den store inspiration men jeg håber at i kunne bruge det til noget.

Knus E.

Likes

Comments

Hey bloggen...

Måske er det lidt tideligt at begynde og skrive om konfirmation, men inden jeg blev konfirmeret kunne jeg slet ikke vente med at komme igang med at planlægge. Der er meget der skal planlægges sådan virkelig meget, alt fra tøjet til maden til underholdning. Så i dag har jeg samlet en huskeliste så du ikke glemmer noget.

Outfit - Der er en rigtig god idé at begynde at kigge på tøjet noget tid før. Jeg købte min kjole allerede i november men jeg fik den først hjem i slutningen af februar (hvis ikke senere) fordi der var ventetid og der skulle laver nogle justeringer. Udover tøjet skal du også huske: sko, smykker, hår, negle (og makeup) Jeg havde sneakers på til min konfirmation fordi jeg absolut ikke kan gå i høje sko. Smykkerne holdte jeg meget enkle og jeg tog dem på der havde den største betydning for mig. Mit hår var også meget simpelt, det blev bare krøller med et krøllejern derhjemme. Neglene havde jeg fået lavet dagen før af min kusines veninde (du kan også bare lave dem selv). Makeuppen skulle selvfølgelig side lige i skabet, men jeg ville IKKE have for meget på og så fortryde det senere hen.

Invitationer & takkekort - Invitationen er MEGET vigtig, eller, det er vigtigt at den bliver sendt ud i god tid og at der står alle informationer i den. Jeg sendte min ud ca. 3 uger - 1 måned før dagen. Takkekortet er mere personligt, det er en rigtig god idé at sende takke kort fordi du ligsom for sagt tak en sidste gang.

Lokaler & oppyntning - Lokalet er vigtig at få i god tid, så snart i får jeres dato afvide er det bare igang med at bestille. Man kan også holde det der hjemme i haven f.eks. Oppyntning er også en god ting at få styr på for det er ligsom din måde at sætte et personligt præg på lokalet. Det er en god ide at starte med at vælge et tema, det gør det nemmere at vælge farver o.s.v

Mad - Maden skal ale jo kunne lide og det var noget jeg syntes der var svært. Jeg skulle ligsom vælge en meny: Forret, hovedret og desert som både skulle være noget jeg kan lide, noget min mormor kan lide men også nogen min lillebror kan lide. Det er en god idé at sætte menukort på bordene så dine gæster ved hvad der bliver serveret i løbet af dagen/aftenen. Drikkevare skal der være nok af. Der hvor jeg holdte mit var der en bar, så vi satte alle sodavandene op på baren så folk selv kunne tage hvad de havde lyst til. Borddækningen er svær, Hvor skal gæsterne side? er der plads til alle? hvor mange glas skal man have? o.s.v Det er en god idé at "overlade" borddækningen til en der har styr på f.eks. hvilke glas der passer til vinen. Du kan selvfølgelig hjælpe til med al udvælge servietter, dug, glas, tallerkner, kopper o.s.v

Musik & underholdning - Hvis du inden festen laver en playliste på spotify eller youtube med dit ynglings musik eller bare finder en Top 100 playliste er du godt kørende. Underholdningen er tit en overaskelse for konfirmanden så lad de voksne om det.

Kirken - Du skal finde ud af hvor mange du må have med i kirken og hvem der skal med i kirken. Hvis du skal give roser til dine venner er det en rigtig god idé at få styr på det et par dage før. Afhentning fra kirken er også tit en overaskelse! men hvis du har et ønske kan du jo altid lide give en hentydning ;)

Gæster - Det er en god idé at lave en gæste liste, så har du nemlig styr på hvem er kommer. Overnatning for gæster der kommer langvejsfra er vigtigt du finder ud af, skal du bo hos dig, på hotel eller hos andet familie?

Billeder - Find ud af hvem er tager billeder til din konfirmation. Skal i bestille en fotograf eller står din mor for billederne.

Ønskeliste - Vi har jo alle et par ønsker som er liiiidtt dyrere end andre. Din ønskeliste skal være realistisk i forhold til din familie, men du skal selvfølgelig sætte alle de ønsker på som du har lyst til. Det er en god idé at ønske dig oplevelser - det vil du blive glad for senere.

Konfirmationstalen - Din tale eller sang skal være helt din egen. Jeg lavede en tale til min konfirmation så det er den jeg har et par tips til. Når du skal skrive din tale så tænkt på: Hvem du vil takke, hvad vil du takke hver person for. Hvis du er gået helt kold kan du skrive om hvor meget du har glædet dig og at du er glad for at alle er kommet. Da jeg skulle holde min tale blev jeg meget nervøs, for jeg er ikke så god til at tale foran mange mennesker. Mit bedste tip til når du skal holde talen er at tage det stille og roligt, der er ingen der forventer at du har skrevet en hel roman. Træk vejret og så gør det ikke noget at du improvisere lidt.

Og så husk at nyde dagen!!!!

Knus E.

Likes

Comments

Hey bloggen...

Idag for i nogle tips og tricks til at få lange negle. Jeg har fået inspiration fra en canadisk Youtuber som lavede en video i slutningen af august der hedder "how to grow your nails fast" hvor hun fortæller om hvad man faktisk kan gøre for at få lange negle. Det her er en slags kort udgave af hendes video + nogle af mine egne tips. Se videoen HER.

Negle gror sig altså ikke lange natten over! og sådan er det bare, det må vi leve med. Hvis man gerne vil have lange stærke negle må man være tålmodig. En anden ting er at alles negle er forskellige, nogens negle gror hurtigere og tykkere end andres. Mine negle gror i min mening hurtigt og jeg har ikke svært ved at gro mine negle lange.

Den nemmeste vej frem til lange negle er at man ikke knækker dem! Ja det lyder jo indlysende men det er simpelthen rigtigt.

1) Tænk ud af boxen - Hvis du tænker på sidste gang du knækkede en negl lavede du helt sikkert noget med dine hænder. Hvis du tror at du risikere at knække en negl så prøv at tænke ud at boxen og tænk "hvordan kan jeg bruge mine negle mindst muligt"

2) Undgå vand - Eller det er nok umuligt, for man vasker hænder mange gange om dagen, bader og drukner vores negle. Når dine negle bliver våde bliver de blødere og når de er blødere har de nemmere ved at knække fordi de er svage efter at blive "druknet" i vandet. Noget du kan gøre for at undgå at "drukne" dine negle er at: Have neglelak på når du bader, for at få et beskyttende lag på neglende. Og når du f.eks. skal vaske op i hånden kan du tage gummihandsker på.

3) Neglelak er vejen frem - Hvis man altid har neglelak på har du ligesom i badet et beskyttende lag på neglende. Neglelakken holder alle de gode olier inde i neglen og vandet ude.

4) Brug negleolie - Hårde negle er ikke det bedste når man ikke vil knække sine negle. En hård negl kan knække ved det mindste slag til neglen. Når du bruger negleolie bliver neglene fleksible og hvis du så støder ind i noget vil neglen bukke og ikke knække! Bukket kan godt gøre ondt unden at neglen knækker. Den bedste negleolie du kan finde er en jojobaolie. Jeps ikke negle olie, jojobaolie er den olie der minder mest om den olie kroppen danner naturligt og derfor har den nemmere ved at trænge ind i huden.

5) Tilpas dine negle - Og med det mener jeg at lange negle passer ikke ind i alles hverdag. Hvis du dyrker meget sport hvor du bruge dine hænder meget, er det måske ikke det bedste med lange negle. Hvis du derimod har en stille og rolig hverdag hvor du ikke laver noget voldsomt med dine hænder passer lange negle nok bedre.

6) Undgå såkaldte "Nail strengtheners" - Det giver jo god mening at tænke at nail strentheners er gode for dine negle. Sandheden er bare at nail strengtheners bare ligger et tykt lag oven på neglen for at gøre den tykkere. Den suger ikke ind i neglen og rent faktisk gør noget godt for neglen. Så har vi samme problem igen: dine negle er sten hårde og ender med at knække og flække ved de mindste ved de mindste stød.

Det var alt for dette meeeget lange opslag om negle og hvordan du gror dem lange og undgår at flække dem. Hvis du vil have mange flere tips, så tjek helt sikkert hendes video ud HER og se hendes vilde resultater. Hvad er jeres bedste negle tip?

Knus E.

Likes

Comments

Hey bloggen...

Siden at i tog så godt imod mit sidste indlæg der handlede om Netflix (HER) tænkte jeg at det var blevet tid til endnu et. I dag skal det handle om nogle film og serier som jeg gerne/glæder mig til at se.

1) Friends

Jeg ved ikke meget om serien, med sidt at den har en cafe opkaldt efter sig må den være rigtig god.

2) Gossip Girl

For noget tid siden gik jeg faktisk igang med at se gossip girl men jeg stoppede efter et par afsnit fordi den ikke faldt i min smag. Jeg vil rigtig gerne se hele serien fordi jeg har hørt meget godt om den. Der er 6 sæsoner så der er nok at gå igang med.

3) Miss India America

Er en film som jeg udelukkende kun vil se fordi at hovedpersonen er en af skuespillerende fra min ynglings serie New girl. Jeg synes det er mærkeligt at se den samme skuepiller i en anden film fordi at man har dannet tanker og meninger og personen i en bestemt karakter og nu skal man viske tavlen ren og starte forfra. Derfor vil jeg gerne se denne film for at se hvilken rolle hun spiller i denne film.

4) Stranger Things

Jeg har hørt meget godt om denne serie, den har også haft sit eget snapchat filter så "rygterne" er vel sande.

5) Jane The Virgen

En af mine veninder ser Jane the virgen og derfor vil jeg selvfølgelig også gerne se den. Jeg har aldrig hørt om en serie der minder om den, så derfor vil jeg gerne se den.

6) Modern Family

For at være ærlig ved jeg intet om denne serie med jeg har altid gerne ville se den. Netflix anbefaler den til mig eller der står 95% match. Jeg er spændt på at se den og med de 7 sæsoner håber jeg at jeg kan lide den.

__________________________________________________________________________________________

Kender i det når man er igang med en serie og man opdager en ny man gerne vil se. Men alligevel vil man gerne se den nuværende færdig for ikke at gå glip af noget. Sådan mar jeg det med alle 6 film/serier.

Lige PT ser jeg en serie der hedder Good Witch som også er super god, og eller ser jeg SELVFØLGELIG Riverdale. Hvilken serie/serier ser i?

Knus E.

Likes

Comments

Hey bloggen...

Normalt går jeg ikke voldsom meget op i hudpleje, hvilket jo ikke ligefrem er fantastisk. Jeg har bare ledt og ledt efter en hudplejeserie der er nem, hurtig, effektiv og som passer til min hudtype som er kombineret og sensitiv hud. Min hud er tør på min næse og mine kinder og min hud bliver tit fedtet i løbet af dagen. Efter noget tid fandt jeg en ny serier fra Plaisir på hylderne i Matas. Hudplejeserien "Young skin" passer til (godt gættet) ung hud og passer derfor perfekt til mig. Jeg bruger de 3 produkter i kan se øverst som er: Clean up face foam, Stay fresh facial mist og All day moisturizer.

Sådan bruger jeg produkterne:

Jeg starter ud med CLEAN UP FACE FOAM og renser min makeup af hvis jeg har haft noget på om dagen. Den har en let og skummende konsistens. Den er let at rense af og meget effektiv. Jeg bruger den tit i badet da det er nemmere men de dage jeg ikke er i bad renser jeg den af med lunkent vand i vasken. (HER )

Efter bruger jeg STAY FRESH FACIAL MIST som du kan bruge som en slags skintonic eller bare som en opfriskende spray. Man kan bruge den på to måder. Første måde er hvor man bare sprøjter den direkte på huden fra flasken - derefter kan du vælge at lade den være (opfriskende spray) eller bruge en vatrondel til at rense huden (skintonic). Anden måde er hvor man sprøjter den på en vatrondel og derefter bruger den som en normal toner eller skintonic. (HER )

Til sidst slutter jeg at med at fugte huden med ALL DAY MOISTURIZER. Jeg ved ikke hvorfor men jeg elsker simpelthen bøtten, jeg synes det er specielt at det både er en tube men også en pumpe - det gør sådan at man kan glemme den sidste smule ud. Selve cremen er rigtig god, den er ikke for fed hvilket gør at den vil fungere godt hele dagen hvilket man også for af vide i navnet. (HER )

Jeg er vild med hudplejeserien - den er billig (alle produkter under 200kr.), god og nem at få fat i. Hvilken hudplejeserie bruger i?

Knus E.

Likes

Comments

Hey bloggen...


I dag blev jeg inspireret af en skole opgave som jeg skrev for noget tid siden. Jeg skulle skrive en essay om at samle. I starten var jeg meget i tvivl om hvad jeg skulle skrive og hvordan opgaven skulle tolkes. Efter noget tid fandt jeg ud af hvordan jeg ville skrive min essay - jeg besluttede mig for at lave den meget personlig, hvilket jo også er meningen med en essay. Men personlig på den måde at jeg kun gik ud fra mine egne oplevelser og tanker om at samle. I opgaven gik det op for mig at der stadig er en lille "samler" i mig. Jeg samler nemlig på minder, og hvad vil det så sige? Det jeg mener med minder er enlig poloroid billeder. Som i ved er jeg fan af at fotografere, og da jeg fandt ud af denne måde af fotografere på måtte jeg bare prøve det. Det er selvfølgelig ikke lige frem noget nyt, altså konceptet med at billederne bliver fremkaldt med det samme. Jeg brugte faktisk ret lang tid på at finde ud af hvilket kamera det skulle være, hvilken farve, hvor jeg kunne finde det billigst, o.s.v Jeg fandt så modellen Mini 8 til 599kr. og besluttede mig for at det skulle være det. Bestil kameraet HER. Jeg valgte det i hvidt og jeg fik det i fødselsdagsgave få dage efter.

Mit første billede er det øverste helt ude til højre og, efter det billeder blev taget blev jeg helt vild med koceptet. Jeg har mit Instax kamera med på ferier, jeg har haft det med på to ferier indtil videre. Det har også været med på café, zoologisk have og med på Rittersport museum i Berlin. Alle mine billeder kommer op på væggen ved siden af min seng, jeg kan godt lide at ligge og falde i søvn og kigge på alle de dejlige minder. Jeg synes det er mega fedt at billederne ikke ligger elektronisk og at man kun har et af hver.

Hvis i skulle have et Instax kamera, hvilket skulle det så være? og hvilken farve??

Knus E.

Likes

Comments

1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER // 5: HER

Hey bloggen...

Da der er under to måneder til jul ville jeg gerne dele et par idéer til julegaver eller julegaveønsker. Så dette er det første ud af mange opslag der kommer til at omhandle jul og julegaver. For oven ser i nogle smukke smykker som jeg har fundet i Sallings julekatalog, de er alle i guld men jeg mener at de også fåes i sølv. Smykker er altid et godt ønske, der er mange forskellige prisklaser og mange forskellige stilarter. Smykker er også et godt ønske fordi at de holder i lang tid (hvis der er ordentlig kvalitet) så derfor kan man hurtigt få startet en lille samling.

Jeg håber i fik lidt inspiration til julegaverne. Hvilket smykke er jeres go-to?

Knus E.

Likes

Comments