Header

Ska man börja blogga igen..? Har mycke att dela med mig med, men svårt att få det i text. Särskilt när det tar sån jävla tid.. Vi får se hur detta slutar!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter hemma hos en kompis medans han meckar (mekar?) epa och jag sitter på min moppe. Min moppe står här hos han för att den ska lagas, dessutom för att jag knappt har plats hemma för den där det finns värme.

I väntan på att han ska blir klar så blev det lite bloggning. Passande när man har kollat igenom alla sociala medier 😉


Likes

Comments

Mitt liv har varit extra stressigt och jobbigt under några dagar. Trodde det skulle släppa men hade helt fel. Men bättre för bloggen. För jag skriver mer när jag är ledsen. Just nu är det lite tufft, vill typ dö i mina egna tårar. Men det kommer väl lösa sig... Det gör det väl alltid?


Likes

Comments

Dagarna här innan jul har vart perfekta. Spenderat heldag åt shopping med min bästavän och sedan ha en mysig kväll med *. Allt har bara varit så himla mysigt.

Några från släkten har nu kommit för att fira jul imorgon (egentligen idag då den nästan är halv 1). Bara haft det mysigt med middag och fika.

Tidigt på morgonen var vi 3 stalltjejer i familjen i stallet. Det blev uteritt med Fanny och min tränare. Sååå mysigt!

Fina utsiktsplatsen som vi red förbi ännu en gång 👇

Likes

Comments

Idag mår jag så sjukt bra. Julgran köpt så nu kommer julstämningen! Igår hade jag en sån sjukt bra kväll, och en mysig natt. Det var länge sen sist...

Senare idag ska hela familjen till gamla stan, sen har jag intag i stallet. Elin kommer ikväll, ska köpa julklappar imorgon i sista sekund. Haha! Ännu inte köpt något till pappa, ajdå..Ett paket har ju iallafall kommit, vilket är mammas. Orolig över att Fannys inte kommer hinna, köpt från utlandet... Aja det lär märkas!

Likes

Comments

Jag är så tankelös. Så tom. Vart tyst i skolan, har inte vetat vad jag ska säga.
Det enda jag vet är att det är jullov imorgon, det är lättande och jag mår så bra av det. Men det är det enda jag känner.

Kört lite Epa, men av panik av att de va halt o jag va nära på o köra på en bil hann jag bara köra några meter innan jag gav upp, haha. Blir att prova mer senare ;)


Likes

Comments

För alla hopplöst förälskade i någon man aldrig kommer få..


Likes

Comments

Fick detta messet när jag satt på donken med några vänner. Då blev jag otroligt glad!

Nu när jag kom till stallet så hittar jag mina vantar liggandes på bordet. Och självklart va dom båda helt förstörda. Tackarr....

Blir att prova Harriets häst Sumprima lite för att sedan ha intag med Fanny :)

Likes

Comments