15 ting du kan lave under lockdown

I disse tider sidder rigtig mange hjemme, og tøj hvor kan det altså være svært at få tiden til at gå og blive ved med at finde på ting at lave. Derfor kommer jeg her med et par forslag til hvad I kan lave i denne tid, for at holde jeres humør højt.

1. LÆS - En af de mere åbenlyse er klart at begynde at læse. Jeg elsker at læse, og har altid en masse bøger på min liste, som jeg ser frem til at læse, men nogengange er det bare svært at finde tiden. Den er der nu, så det er bare igang!

2. Gå i køkkenet - Du har nu alverdens tid til at lave lækker mad og prøve en masse nye opskrifter af. Du kan både bage og lave mad, det er kun fantasien der sætter grænser, så det er bare igang.

3. Clearout - Giv den garderobe en kæmpe clearout, få sorteret i alt det du ikke bruger, få gjort alle hylder rene, find dit lækre forårs og sommertøj frem, og lav evt en liste over de ting, du synes du mangler for at have den perfekte Forår/sommer garderobe. Du kan evt. invitere dine veninder med til det, i kan ringes sammen over facetime, drikke et glas vin eller varm kakao, og hygge sammen på den måde, og så er I klar til at mødes igen senere, med en lækker forårsgarderobe.

4. Planlæg - Dagene kan hurtigt bare flyde ud og falde i et med hinanden, men i en sådan situation som vi er i nu, er det vigtigt at have en hvis form for struktur, for at bevare energien og motivationen. Planlæg derfor dine dage, måske endda planlæg hele din uge, sådan du har en plan for hvad dine intentioner er for dagen, og hvad du gerne vil nå. (LÆS: Og husk det er helt ok at skrive Netflix på).

5. Netflix - Endnu en af de lidt mere åbenlyse, men skulle du nu alligevel være i tvivl, så er det nu helt ok at binge watch alle dine favorit serier på Netflix. Sæt en her dag af til det, lav nogle popcorn og bare HYG! Evt aftal med nogle venner, at nu starter I den samme serie, så kan i chatte sammen omkring hvad der sker, så er det pludselig slet ikke så slemt, at skulle være lukket inde alene.

6. Gå en tur - Det er heldigvis én af de få ting vi gerne "må", kom ud i den friske luft få gået en god lang tur, gør det til en lille konkurrence med dig selv om du kan nå over 10.000 skridt hver dag. Men husk at hold dig væk fra crowdede steder, og hvis du er syg, så bliv venligst inde.

7. "Opgaver" - Dette punkt anede jeg ikke hvad jeg skulle kalde, men det jeg mener her, er små opgaver til din hjerne, som fx en kryds og tværs eller en sudoko. Jeg elsker selv at lave sudoko, og synes det er en super god måde at holde hjernen igang på, og også noget man nemt kommer til at glemme, at man kan, mens man bare sidder på telefonen.

8. Selfcare - Det er noget af det bedste jeg ved! Og nu har man virkelig tiden til det, tag nogle ekstra lange bade, læg nogle lækre masker, brug længere tid på din hudplejerutine, skrub hele din krop, og giv den en god omgang massage, meditér og gør ellers bare en masse af de ting, hvor du føler du forkæler og gør noget godt for din krop.

9. Motionér - Godt nok er fitnesscentrene lukkede, men det forhindre dig ikke i at bevæge dig, du kan sagtens løbe en tur, eller træne derhjemme, der ligger så mange forskellige vildt gode træningsvideoer på YouTube ganske gratis udnyt det! Aftal evt med nogle venner eller dem du normalt træner med, at I kan gøre det sammen via facetime.

10. Gør rent - Få gjort ALT rent, ryk evt også rundt på møblerne, så føles det pludselig som et helt nyt hjem, og så er det pludselig ikke så slemt at skulle være hjemme.

11. Spil - Bor du sammen med andre, så har du også muligheden for at udnytte dette, spil en masse spil, og nyd jeres nu tvungne kvalitetstid sammen.

12. Gør dig klar - Selvom du jo egentlig ikke skal nogen steder, er det stadig SÅ vigtigt, at man de fleste af dagene står op og gør sig klar, som man ville på en hver anden dag. Dette gør bare at chancerne for at man er mere produktiv, er langt større, og man får meget mere ud af dagen. Selvfølgelig er det også ok at have et par dage, hvor man bare ikke gider og så bare har nattøj på hele dagen.

13. Lær noget nyt - Gør dig selv den tjeneste, at lær dig selv noget nyt, du har jo tiden. Det kan være mange ting, måske du gerne vil lære at hækle, gå i spagat, stå på hovedet, lave flødeboller, mulighederne er mange, og det er bare igang!

14. Vær kreativ - Det er SÅ skønt at være kreativ, du kan male, tegne, strikke, lave kollager, binde blomster, pynte kage, puste æg etc, og det er bare igang!

15. Vær taknemmelig - I denne tid er det virkelig vigtig at huske på de ting vi er taknemmelige for, for selvom det ikke virker sådan lige nu, så er der stadig så mange ting vi kan være taknemmelige for - Lav dig selv en lille dagbog hvor du hverdag skriver tre ting ned du er taknemmelig for, kig tilbage i den en gang imellem, jeg lover du bliver glad!

Tusind tak fordi I har læst med, jeg håber I har kunne lide dette indlæg, og måske har fået nogle nye idéer til, hvordan vi holder humøret højt.

Husk at være sikre og være sammen alene, det er nu vi står sammen DK <3


  • Life

Synes godt om

Kommentarer