Snart midsommar

Betalt samarbete med Partykungen.se

Hej älsklingar!

Jag trodde vi var en vecka länge bak än vad vi egentligen är och blev superglad när jag insåg det för det betyder att midsommar är ännu närmare än vad jag trott. Midsommar för mig betyder god mat och en rolig kväll tillsammans med bra vänner.

Den här midsommaren ska jag spendera hos Oliver tillsammans med några av hans vänner. Jag har tagit på mig att fixa alla dekorationer och så vidare till firandet och då som alltid har jag vänt mig till partykungen.se.

Anledningen till att jag väljer att köpa mina produkter hos partykungen är för att ett riktigt story utbud med allt från ballonger och blomband till partytält men sen är även kvalitén på deras produkter den bästa.

Köpte mängder med saker från dom förra sommaren när jag skulle fira min 17 årsdag och det är fortfarande helt och fint fast det är väl använt. Så man kastar inte heller pengarna i sjön om man väljer dom. Med deras snabba leverans på 1-3 arbetsdagar hinner man få hem sakerna i god tid till midsommar. Jag har tänkt att jag ska ha en vit klänning på midsommar så utöver dekorationer ska jag även beställa en blomkrans som kommer vara fin till klänningen. Dom dekorationerna jag ska köpa kommer nog mest vara till poolen och sen till bordet så som lite roliga glas osv.

Jag ska sätta mig och beställa lite saker nu så jag kan komma hem till ett roligt paket och tycker ni ska göra samma sak som mig<3


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Tack för tips! Hoppas du får en fin dag, kram
nouw.com/psykiskohalsablogg
emmahagen
emmahagen,
Tack desamma <3
nouw.com/emmahagen
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilket roligt samarbete 😊
nouw.com/sofialissmyr
emmahagen
emmahagen,
Ja riktigt kul <3
nouw.com/emmahagen