Oliver, det här är till dig

Jag är lycklig över många saker, att jag har er som kollar alla videos och läser alla inlägg jag publicerar, att det är personer som säger att jag är deras förebild, att jag går en utbildning som jag älskar, att jag har en familj som älskar mig och massvis med andra saker men mest av allt är jag lycklig för att jag har träffat dig.

Jag har träffat killen som varje dag gör mig lycklig, alltid visar hur mycket jag betyder för honom, killen som fortfarande ger mig fjärilar i magen efter att vi snart känt varandra i två år, han som får mig att le hur arg jag än är.

Med andra ord har jag träffat killen i mina drömmar.

När jag inte hade något hopp kvar alls kom han in i mitt liv som en sol och fick mej att må bra och faktiskt uppskatta livet igen. Inte bara det, han har fått mig att våga vilket är det bästa någon har gjort för mig och det är för att han alltid litar och tror på mig.

Kommer aldrig glömma första gången vi pratade i telefon och kommer inte heller glömma vart jag var då, kommer aldrig glömma första orden vi sa till varandra när vi för första gången träffades och jag kommer aldrig glömma första gången du sa att du älskar mig.

Jag har turen att inte bara få vara tillsammans med personen jag älskar mest i hela världen utan också få vara tillsammans med personen som är min bästavän!

Oliver, jag älskar dig <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229