Nålar i huvudet

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en väldigt lugn helg. I fredags var jag i skolan på förmiddagen, har inte varit där på flera veckor utan ha valt att arbeta hemifrån istället så kändes konstigt att sätta sig i bilen och åka dit på fredagsmorgonen. Vi hade mössprovning med ABC gruppen så kände då att jag kunde sätta mig i skolan och plugga så jag kunde få hjälp av lärarna samtidigt. Börjar kännas att det är sista året nu när vi till och med har börjat designa och testat våra studentmössor, mindre än 200 dagar kvar!!!

Jag har designat en studentmössa som jag är nöjd med men vågar inte beställa än haha, kollar på den varje dag och bara väntar på att jag ska vilja ändå något litet.

När vi slutade hade jag ganska bråttom hem till Enköping igen då jag hade en läkartid för akupunktur. Förra gången jag gjorde det, vilket även var första gången satte vi bara fyra nålar och det var på ryggen men i fredags satte vi ända upp i huvudet. Det är väldigt skönt och jag blir avslappnad men tanken på att ha nålar i huvudet är lite obehagligt..

Efter en stunds vila med lunch hemma mötte jag upp Ludde och så åkte vi tillsammans till gymmet, blev inget jättejobbigt pass utan det var mest skönt att röra lite på sig. Tanken var att jag senare på kvällen skulle gå ut med vänner men det slutade med att jag stannade hemma i sängen istället.

Igår jobbade jag i ungefär fem timmar vilket är mer än vad jag brukar jobba på en dag just nu och det har jag känt idag. Igår när jag kom hem började jag rensa mina garderober för att göra mig av med kläder jag inte längre använder och blev klar först vid 02.

Idag har jag varit helt slut i kroppen så dagen har spenderats i sängen framför youtube. Har hittat en ny kanal som heter Hydra och jag har spenderat 8 (!!!) timmar åt att kolla på hans videos. Hans röst är såå härlig att lyssna på så det kommer förmodligen bli ytterligare någon timme framför hans videos ikväll.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229