Allmänt, Centina Cat

Hej på er igen. Ännu ett avbrott på grund av en sak dom hände för ett tag sedan, som gjorde att jag la lösenord på bloggen ett tag. Inte mig saken angår, men påverkade mig ändå. Hur som helst, jag har verkligen saknar bloggandet. Och hoppas nu att ni vill fortsätta läsa.
Idag står förberedelser inför morgondagens tävling på schemat. Centi ska joggas och jag har även lovat att göra sysslorna åt en stallkompis två hästar samt jogga ur lite träningsverk på den ena.
Shoppade grejer på Scharpman igår. Det var ju Black Friday, vilket jag inte tror någon missade, hehe. Ska ta några bilder så får ni se senare.
Vi hörs senare hörrni!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Centina Cat, Allmänt, Sandy

Hästarna fick varsin utetur. Väldigt nöjda hästar var det. Så skönt att kåta med stränga it o bara rulla på i ett behagligt tempo. Underbart!

Centi och Sandy ska alltid springa och busa i hagen, och det var så kul att se dem göra det nu igen.

Just nu när jag skriver blev det plötsligt väldigt mörkt... Tre grannstäder/ byar har också strömavbrott. Hoppas det komme tillbaka snart!

Vi hös mer i morgon!

Likes

Comments

Allmänt, Centina Cat
Sådär, nu är jag hemma igen. Åker tillbaka till veta på fredag igen. Gårdagens jobb gick också bra. Lina är för go, har skrattat så mycket denna helg. Lyckligt lottad att ha så fina personer runt om mig.

Cent i gick ett pass på banan i går. Hon var så fin. Tog ett fåtal språng på de hinder som stod uppe. Ett kryss, ett räcke och en oxer. Hon hoppar alltid väldigt väl på kryss, så det var ingen överraskning, men sen kom vi på räcket tå gånger. Blev helt ställd av hur galet mycket hon hoppade. Hon sköt mig ur sadeln varje gång, men håll mig kvar. Och oxern gjorde hon inte sämre. Jesus, vad hon stampa ifrån. Det låg på 1m, plus/minus. Var inte meningen att hoppa högt, ville bara kolla av lite. Hon är för bra den lilla rödingen.

Idag ska jag få rida min älskade Sandy igen! Blir en tur ute med bus och kravlöst. Centi får också gå en tur ute. Det blåser väldigt mycket, men det ska nog gå bra.

Likes

Comments

Allmänt

Första dagen av två är avklarade. Vi hade kul! Allt flöt på bra och jag fick klippa två hästar på eftermiddagen. I morgon blir det samma visa igen, men packstress efter jag slutat. Så hem och packa, hinna rida/ longera Centi innan vi åker. Hon ska med hem förresten! Blir så träligt att åka hit varje dag, bättre att ta hem henne.

Idag blev det en skrittur i skogen, hon älskade det!

Nej ni, nu ska jag sova. Natti!

Likes

Comments

Allmänt, Centina Cat

Äntligen lov! Ska bli riktigt skönt att få vara ledig. Trivs väldigt bra här med allt, men det är alltid skönt att få vara ledig ibland. Fick sluta 30 min tidigare idag, men har ingen riktig varken helg eller lovfeeling. Kanske beror på att jag ska upp klockan 6 i morgon och på söndag för att jobba i stallet. Men vi är bara 4 st, och är bara en av dem jag inte känner. Så det blir nog kul!

Planen med Centi var att ta en tur i skogen, men det blev mörkt, så tog ett lugnt joggpass på ridbanan. Fokuset låg på att få henne riktigt avslappnad och jobba i en lång och låg form. Hon släppte efter jättefint efter lite slappa tyglar några varv, för att få henne att slappna av själv.
Min kära mor och far kom förbi efter föräldramötet och sa hej till oss. Saknar dem och min bror i veckorna...

Nu har jag ätit, gjort matlådor och ska gå och lägga mig. Godnatt alla och ha en fin helg!

Foto: Natalie Walles

Likes

Comments

Gårdagens ofrivilliga vila satte sina spår. Centi är ingen häst som gillar att vila helt en dag. Hon behöver promeneras, för hand eller med mig i sadeln, för att inte spänna sig. Så hon var lite spänd på träningen i dag. Bom innan och efter en sockerbit, studs och travbommar på böjt sår var det. Och hon slappnade ändå av vart efter. Hon är en känslig häst, och hennes beteende hade ju en förklaring. Så det var bara att göra det bästa av det, och det gick bra ändå!

Imorgon tar vi en tur i skogen, om det inte ösregnar förstås. Det har nämligen gjort det här på Vreta sen igår. Så det är typ översvämning lite här och var.

Btw. Jag tvättade alla Centis täcken innan flytten. Och igår öppnade sig himlen totalt. Och tror ni inte hennes mysiga 100 grams regntäcke, hade släppt igenom typ allt vatten. Så hon var blöt rakt igenom, stackarn. Så måste köpa impregnering så det blir tätt igen. För det är ett bra täcke! Från scharpman. Bra täcke för en bra peng.

Godnatt!

Från 100 cm och 110 cm hör på Vreta v.36

Likes

Comments