Header

Vart en massa shopping idag, som vanligt hitta jag i stort sätt ingenting på rean. Men vart riktigt nöjd med alla inköp i alla fall! Bara släppa loss totalt för en gångs skull! Hoppas ni haft en lika bra dag!
Kram 😘

Ny mössa och byxdress, kan inte få nog av de!

Beroende framkallande!

Världens mysigaste pläd!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en otroligt rolig och trevlig utgång med fina vänner kan jag ej sluta fundera! Man står i trånga köer och folk tror att dom då har friheten att ta på en? Detta hände nämligen mig igår och jag funderar hur man kan tro att det är okej? Helt främmande människor stod och klämde mig på bakdelen, de var så otroligt mycket folk så man hade inte en chans att kolla bak ordentligt eller hjälpa de, då det var samma tryck som de kan vara på konserter. Då tycker jag att man inte har mycket innanför pannbenet, jag skulle ju aldrig få för mig att ta en kille på packet, bara för att de är trångt och ingen kan göra något! Ne kände mig tvungen att fråga om någon kan förklara, för jag förstår inte vitsen! Det gör mig bara irriterad och ledsen att de faktiskt är så här! Men avlutar ett förbannat inlägg med lite bilder från dom roliga stunderna igår och två julklappar jag fick av min bästa vän! Hoppas ni har haft de super bra i alla fall!
Puss 😘


Likes

Comments

Fick allt jag önska mig i år! En av mina absoluta favorit parfymer & pengar så fick jag även lite annat smått och gott, så tyckte väl släkten att jag behövde lägga på mig lite mer haha! Klänningen jag har på mig prata jag om i tidigare inlägg och den var min syster så snäll och betala så jag fick den som julklapp!

Hoppas ni alla haft en super jul, med lika underbar familj och släkt som min!
Puss & god jul !

Likes

Comments

Körkortet taget och kom hem idag! Måste vara lyckligast på jorden! Fick även lönespecifikationen och två klänningar jag beställt! Kändes bra efter en riktigt jobbig dag på jobbet! Klänningar kommer upp, när jag inte är så sliten !
Kram !!! 😁😘


Likes

Comments

Hej hej!
Har i början av december har jag vart på Teneriffa!
Måste vart ett av de vackraste ställen jag har varit på, och fick vara där med min underbara familj, äta god mat och mycket shopping! Kunde inte begärt så mycket mer än så, men ska inte gå in på detaljer mer än att jag rekommendera att åka dit fall ni funderar på att åka på resa!
Puss & kram!
Likes

Comments

Älskar mina nya skor!!

alltid vart sugen på att köpa dessa vans och nu slog jag till. Dom är så förbannat jäkla snygga! Älskar verkligen leopard mönster! köpte dom så jag kan glida runt på resan men stil. En hel svart outfit och dessa kommer bli så sjukt snyggt! eller har jag fel ? 😏

Hoppas ni haft en nice tisdag alla babes!😘

😍😍😍​

Likes

Comments

Det är måndag och jag är jätte trött! Har inte alls lust idag, klockan är 05:00 och det är tid att börja ta sig till bussen!

Får bli en halv dålig selfie nu på morgonen..
Hoppas ni har en bra dag, puss!


Likes

Comments

Idag klicka jag hem en ny iPhone 6!
Känns skönt med en ny mobil, behöver verkligen en nu när jag slitit ut min iPhone 4s så totalt.
Jag valde den vita 6:an, älskar vita grejer då de jämt känns så fräscht!
Längtar galet tills den kommer hem nu! 😁👌

Men nu ska jag sova, imorgon är det dax för jobb igen!
Puss 😘

Likes

Comments

Efter slitna arbetsdagar och lite kul med vänner igår, så lägger man sig för vila så man orkar nästa vecka igen!

Bara ta de lungt!
Idag har jag kollat genom taxfree katalogen!
Hinner spendera alla pengar innan man åker iväg haha!
Har inte berätta det men drar till solen första veckan i december! Vart jag ska får ni veta sen..
Känner för att vara lite hemlig!
Puss på er, och dansa även för mig en lördag som denna!

igår!👇🙌

Likes

Comments

En dag för alla underbara pappor! hälsat på farfar och fika lite, min älskade pappo blir mer firad ikväll!

annars har det vart en mys dag med ljus, film och så klart pizza! hade tänkt att dagen ungefär skulle fortsätta så, det är ju ändå söndag!✌Likes

Comments