​Hej! 


Har valt att inte skriva något här på några dagar.. för att jag har mått så dåligt. Att börja med medicin är inte lätt, jag har fått en medicin som är så otroligt jobbig att ta, den ger mig ett konstant illamående och får min mage att motarbeta mig. Jag kan inte gå längre bort än Coop (som ligger 250 meter i från min port).. innan jag vet att jag kommer få stressa tillbaka för att hinna gå på toaletten....


Men nog om min sjukdom, jag håller även på att planera ett bröllop med den bästa mannen man kan ha i sitt liv.. det finns ingen som han, han är min bästa vän, en axel att gråta emot och som bara finns där för mig när jag behöver honom. Fick precis ett mail från fotografen som vi har anlitat för vår fotografering :-). Kan inte förstå att om några månader så kommer jag att heta samma sak som min älskling <3. 


Ha en bra dag alla :-)


Kramar 

Likes

Comments

​Hej! 

En ny dag och nya jobbiga känslor, har legat i sängen hela dagen och känner mig sänkt. Det fungerar bra med insulinet, men metforminet så går det dåligt. Jag som älskar att vara ute och gå, får tillbringa min tid inne för att jag inte vågar gå för långt från toaletten :-(.. När ska mitt liv ändras och jag ska få känna mig pigg och glad. 


Nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite morötter och nötter och min älskling bredvid mig <3. 


Kram 

Emma 

Likes

Comments

​Hej! 

Detta är mitt första inlägg, jag som skriver detta heter Emma, är 30 år och nydebuterad i diabetes typ 2, den man oftast kallar för åldersdiabetes. Men som tyvärr på grund av stillasittande arbete eller fritid och för mycket mat kryper ner allt längre ner i åldrarna. 

Jag håller nu på att lära mig att leva ett nytt liv och det är jobbigt, jag mår dåligt av att känna att jag inte räcker till på jobbet eller hemma. Jag är irriterad och arg, på jobbet är jag ännu mera tystlåten än vad jag brukar vara. Har aldrig varit typen som skriker högst eller låter mest. Det är jobbigt och det håller på att äta upp mig totalt. Jag vill inte må så här, jag vill vara glad och frisk och känna mig lycklig men det gör jag inte. Just för tillfället så känner jag mig helt dum i huvudet att jag inte förstår eller orkar ta in saker, det känns som att jag missar en massa saker som jag borde ha koll på. jag vet inte om det har något med att min sjukdom att göra eller vad det är. 

Just nu känns det som att ingen förstår mig överhuvudtaget och att jag är helt ensam om detta. En person som jag trodde var min vän har visat att hon inte är det och det sårar mig djupt. 


Just nu skulle jag vilja bli sjukskriven så att jag får må bra och arbeta med mig själv. 

Trevlig helg alla glada! 


Kram Emma Likes

Comments