Header

Hejsan!

Tänkte berätta lite vad som har hänt senast vi hördes haha.
I torsdags så solade jag några timmar på baksidan och senare på eftermiddag/kväll så åkte jag ut till mamma där vi grillade och sedan färgade mitt hår! Det blev sjukt bra och jag satte även in lite löshår med clips! Saknat mitt långa hår sååå mycket haha!

Igår så övningskörde jag till Sollentuna och sen så skulle jag till tandläkaren, vilket gick bra förutom att jag fick tre bedövningsprutor i min vänstra sida på ansiktet haha. Så resten av dagen så hängde typ hela min vänster sida haha!! Sedan fixade jag mig lite, men det fick bli en hemma kväll igår då jag var jätte trött och inte bästa humöret haha.

Idag så ska jag ut på en promenad, packa och sedan iväg till några polare ikväll! Mys.
Jag åker ju till Kungsör/Västerås i två veckor snart då jag ska hyra häst!! Åhh så mys, och skönt att komma bort från Stockholm ett tag också.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Denna vecka har jag inte gjort så mycket förutom att umgås med kompisar och tagit det lugnt. Vilket var väldigt skönt!

I måndags så gick jag och en polare upp på ett berg och njöt i det fina vädret med några bärs, go musik och chips! Var iallafall jätte mysigt!

Igår så gjorde jag inget speciellt på dagen men sen gick jag och en polare ut på en promenad men slutade med att vi köpte glass, dricka och köpte donken med oss också haha. Planen var att ta en PW men men ;)

Idag så har jag bara tagit det lugnt och ikväll jobbar jag 18-21!

Men vi hörs mer imorgon! Puuuss

Likes

Comments

Shoppade en bomberjacka från JC i fredags och sedan shoppade jag en ny bikini från Cubus igår, älskar ryggen på bikinin och det var typ därför jag köpte den haha;)

Likes

Comments