Header

En helt fantastisk helg IGEN. Strålande sol och 28 grader i lördags, WOW! Allt är så himla bra och härligt just nu. Känns fantastiskt. Vi grillade lyx-körv i vanlig ordning följt av utgång och massa dans. Och i söndags åt vi mjukglass <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår. Tidig mors-dag firande för mormor. Lokalt super mysigt hak precis vid vattnet. Sen åt vi vattenmelon hemma hos Jennifer <3 nu ska jag jobba, puss o kram

Likes

Comments

Okej tryffel popcorn(!?) hur gott? Åt det till min Lac sallad på storköket idag i Göteborg. Jag tog tåget hit imorse för att hälsa på min saknade Sandra. Så mysigt att se henne igen. Sen hakade Linnea på och vi tog ett glas bubbel följt med rose och lite mat. Allt detta i strålande sol. 10/10 helt enkelt. Nu sitter jag på tåget hem och ska precis skicka in sista inlämningen för veckan (skönt!). Sen ska jag längta after att parkera huvudet på kudden hemma. Kram

Likes

Comments

Kolla vilken pang-brud jag hade lyxen med att ta en drink med i lördags. Ska bli så himla härligt att ha hem henne hela sommaren!! Ping @Linneastridh
Älskar för övrigt min nya topp. Från zara. Puss

Likes

Comments

Lördags! Jennifer fyllde 22, det firade vi med champangefrukost på en innergården hos Hedvig och Kajsa-Stina. Så bra. Sen åkte vi till Mister French som hade premiär och dansade tills vi inte orkade längre. Följt av två timmars sömn innan vi gick ut och dansade igen.
Var mer död än levande i måndags, men det är okej. Nu ska jag bara ta det lugnt kommande helger och leva på denna helgen långt fram.
Puss

Likes

Comments

Ta en minut och uppskatta denna arkitekturen, det är ett museum som har världens vackraste innergård och i fredags slog dom upp portarna.
Förr bodde det en greve och grevinna här, och lät sedan hela placet gå i arv till staten. Ändå en härlig tanke att det för många många år sedan var ett stall precis där vi nu istället hade världens grymmaste AW. Tisdags tanke. Hallwyska heter det - googla det.

Likes

Comments

Djurgården, räkmacka, bästisar och 20 grader sol. SVÅRT att slå. Såhär bra var det i fredags när vi åt lunch i Stockholm efter en PW på Djurgården.

Likes

Comments

I söndags fyllde jag 22. Vi firade det med en kaffe på slottet. Ska slänga in bilder på det sen (!!) avslutade med ett glas rosé på en uteservering innan vi intog bio och skräckfilm. Verkligen alldeles alldeles perfekt. Kunde inte haft det bättre.
Puss

Likes

Comments

Nu - rullar hem igen. Detta efter en helt fantastisk helg i Stockholm med världens härligaste tjejer. Vi har firat med massa god mat, dricka och dans.
Innan vi landade på Centralstationen åt vi en go frulle på kaffeverket. Mums.

Likes

Comments

Checka in detta. Haft en sån himla fin helg (igen!!!) åkte upp till Matilda i helgen för att fira Valborg. Ser ni scenen?? Där står hon och uppträder. Världens mest talangfulla människa!
Vi hängde i parken, hade champangefrulle med en utsikt som får 10/10. Jag menar, kolla bara? Där skulle man bo.
För att summera - träningsvärk i fötterna och en massa sömn att ta igen. Godnatt och puss.

Likes

Comments