Emmas historia - jag rökte hasch för första gången när jag var 11 år! Del 1

Jag minns det klart och tydligt, vi stog i tunneln i Baronbackarna i Örebro. Jag minns även att jag då inte tyckte om det då. Jag provade alltså hasch innan jag provade min första vanliga cigarett.

Jag började röka vanliga cigaretter mer regelbundet i den åldern (alla andra gjorde ju det). Jag var väldigt osäker och lättpåverkad ända till vuxen ålder.

När jag var 12 år var jag också mycket mindre än vad jag är nu storleksmässigt. Då gick vi till en fest i höghuset i Baronbackarna. De va Jessika, min kompis som bodde där med sin mamma och hennes sambo. Där provade jag alkohol första gången. Drack whiskey och cider sittandes i soffan hela tiden. Sen bestämde vi oss för att gå ut och de va då det snurrade till ordentligt. Jag minns att vi tog hissen ner sen är det svart. Än idag.

Nästa morgon vaknade jag i en sjukhussäng med dropp i armen. Polisen hade hittat mig och kört mig dit. Jag hade tydligen kräkts ner hela baksätet i polisbilen.

Pappa låg i en tältsäng brevid.. Sköterskan kommer in och informerar mig om att jag hade haft 2,5 !! promille i blodet i denna lilla kropp.

Jag fick skjuts hem till mamma. Hon var väldigt tystlåten men jag minns att jag fick kycklingryta och ris.

Vi blev kallade till möte hos socialtjänsten. Jag minns att huvudfokus låg stenhårt på min skolgång och skolresultat. Vilket jag hade bra och skötte. Sedan hände inget mer. Med tanke på kommande åren skulle jag vilja säga att jag var de dom missade som faktiskt behövde hjälp.

På bild nedan så ser ni bild på höghuset som jag befann mig i vid min första fylla. Även foto på hur gårdarna vi flyttade runt bland.

Jag har insett att dela hela minn historia i ett inlägg blir oerhört långgt så jag tänker dela upp inläggen. .

Här har ni början iallafall, fortsättning följer mina kära läsare.


#free #drugfree #clean #healthy #happy #married #mother #fighter #warrior #intependent #inspiration #influencer

Missa inte ​del där det verkligen spårade ur två som finns på bloggen nu om ni klickar ​Här !

This is the reality behind closed eyes!

Gillar

Kommentarer

Karinmarkelius
Karinmarkelius,
så moddigt av dig att berätta
nouw.com/karinmarkelius
EmmaGrabergs
EmmaGrabergs,
Tack ❤ fortsättningen kommer och den är inte ljus.
nouw.com/emmagrabergs
EmmaGrabergs
EmmaGrabergs,
Tack fina du ❤
nouw.com/emmagrabergs