Då har socialtjänsten tagit ännu ett liv!😠

Förstår ni nu? Varför jag kämpar så hårt alla nära och kära? Varför jag ibland känns så fruktansvärt tjatig?


Jag har full förståelse för att allt är jobbigt för er, men det är inte ni som får göra allt detta själv. Varken min eller er smärta som ändå redan funnits där i över ett decennium spelar någon roll i det stora hela.


Nu har dom tagit ett till liv, en ficka med svårigheter har inte fått det stöd och hjälp hon behövde utan har även hon slussas runt som en brottsling tills hon 13 år gammal valde att ta sitt liv.


Det är dags att vända oss inåt mot landet och ser hur hemskt våra barn blir behandlade, blir inte lyssnade på, de skiter i att bedömma varje människa individuellt att ens se människan och i detta fall en liten liten flicka. En liten flicka med utåtagerande adhd trotssyndrom placeras på ett sisboende och slussades runt som en brottsling. Hur kan detta få fortgå trots allas berättelser som kommer ut till allmänheten. 😠


Jag vet att jag bor på malta, det har jag fått höra många ggr, varför bryr jag mig? Jo jag kämpar för mina fina bonusbarn med npf, jag kämpar för alla era barn och jag kämpar för min sons framtid om vi någon gång skulle komma tillbaka. Alla våra barn är lika mycket värda!


Det räcker inte att vi är var och en för sig och sin familj. Vi måste åsidosätta vår förmåga att enbart bry sig om sig och sitt. Jonas är min anledning men i det stora hela så handlar det inte om att få upprättelse i hans fall, det är bara en bonus.


Jag hoppas Jasmine har funnit sin frid. För att vara inlåst på det sätt hon fick är värre än hur de dömda mördarna har det på Kumla.


Arma lilla hjälplösa flicka, fast i socialtjänsten klor med maktlösa föräldrar som ifråntas sina rättigheter till sina egna barn utan giltiga grunder. Det värsta av allt är att barnen även förlorar rätten till sina föräldrar. På vilket sätt tror dom att bli behandlad såhär är bättre än att ge föräldrarna adekvat stöd i hemmet istället när de många gånger finns ett engagemang till sina barn.


Jag blir så hopplöst ledsen av att läsa det här. Men jag kommer aldrig att ge upp. Socialtjänsten saknar både kunskap och engagemang. Allt ska upp till ytan. Hur lång tid de än må ta. 👊❤

Läs Aftonbladets artikel här: https://www.aftonbladet.se/a/kAQlXhttps://www.aftonbladet.se/a/kAQlX

Såhär såg delar av hennes rum ut där hon var inlåst i 9 månader innan hon dog. Utan kontakt med några andra människor förutom personalen 😢

This is the reality behind closed eyes!

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Kämpa ❤❤❤
nouw.com/hannahoster
EmmaGrabergs
EmmaGrabergs,
Ja kommer aldrig ge upp ❤
nouw.com/emmagrabergs
tsilod
tsilod,
Det är så sinnessjukt detta. Det knyter sig i magen på mig 😠
nouw.com/tsilod
EmmaGrabergs
EmmaGrabergs,
Jag vet. Precis och de värsta är att jag är ganska säker på att de flesta ungdomar slussad runt på samma vid 😠😢
nouw.com/emmagrabergs