Header

Vardag

Woho idag så är det fredag, bästa dagen på veckan!! Under den här veckan så har jag hunnit med att träna konståkning måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Jag var även på gymmet i måndags och i torsdags. Idag så hade jag tänkt vila eftersom jag har tävling imorgon och känner inte för att ha träningsvärk då direkt haha. Är även lite halvt skadad i foten, handleden och svanskotan men jaja det får man leva med. På måndag så har jag matteprov så det jag gjort under hela veckan och även tänker göra lite ikväll är att plugga till det. Juste, hade även biologiprov igår och det gick bra även fast jag inte skulle kunna säga att jag pluggade så speciellt mycket till det, haha. Men ikväll så hade jag tänkt att gå och lägga mig hyfsat tidigt så att jag orkar kliva upp tidigt imorgon för att åka till tävlingen.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Idag så startade jag dagen med ett gympass på ego. Jag älskar att träna på morgonen för då kan man göra något annat kul under dagen, vilket jag dock inte gjorde idag haha. Jag har mestadels bara varit hemma, liten del av min släkt kom hit så jag fikade lite med dem osv. Nu så hade jag tänkt plugga lite till ett prov som jag har på torsdag och efter det så ska jag åka till ishallen och träna konståkning i 2h.

Likes

Comments

Hej! Jag hade tänkt börja blogga igen efter två års uppehåll då jag tidigare haft en blogg på Devote. Nu så hade jag tänkt att jag skulle testa att börja blogga här på nouw istället. På min blogg kommer du kunna läsa mycket om min träning då jag både gymmar, tränar konståkning samt tränar hemma. Du kommer även kunna läsa om min vardag, shopping och mycket annat kul.

Likes

Comments