​Extrem lat dag som spenderats i sängen framför Grey's Anatomy (love!!) är ungefär hur man beskriver denna dag. Bilden är från då vi tidigare besökte Parc Guëll, från en lite friskluftsaktikagre och hurtigare dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår tog jag, Tim och Johanna oss en runda på Montjuïc och det var så härligt att bara gå och rulla runt där! Vädret bjöd på riktigt härlig sol och det vart bara så perfie!

Likes

Comments

.. och en hel del har hänt!

Som tidigare nämnt, Tims väska därav dator kom fram till Barcelona totalt förstörd. Men nu har vi fått ner min dator hit via en bekant vilket känns enormt bra! Tack vare så kan jag nu skriva lite om vår resa hittills!

Vi har flyttat ut från lägenheten vi hade när vi först kom hit. Den lägenheten hade vi hyrt för att ha ett ställe att komma till och kunna landa i då vi två dagar senare skulle upp till kontoret för våran första arbetsdag. Men det tog inte lång tid innan de två hyrda veckorna kom till sitt slut så vi började söka efter ett nytt boende, efter lite hit och dit så var vi på en visning som kom att bli lägenheten att flytta in i. Vi bor här nu med 3 andra svenskar och en från Taiwan, ett härligt gäng i en stor lägenhet. Enligt spanskarna så är detta en lägenhet på 4 rum men i Sverige skulle vi säga att det är en lägenhet på 5 rum. Extra kul är att lägenheten ligger i huset mitt emot lägenheten vi bodde i förra året då vi var här på semester i en månad, huuuur sjukt är inte det?! Detta var ju då samma dag som visningen som vi insåg detta då vi blivit kontaktade om att det fanns ett rum, fett coolt.

På måndag börjar jag på ett nytt kontor, samma arbetsuppgift men ett annat kontor. Det ska bli spännande! Det är återigen svenskt vilket känns tryggt och ser fram emot det trots att jag nu blivit lite lat efter drygt 3 veckors arbetslöshet, inte riktigt stigit upp mänsklig tid typ. Men vi har gjort en massor med grejer trots det, vi har besökt IKEA, Barcelonas stora akvarium, vandrat runt i kända parken Park Güell, varit utanför Barcelona för lite finare stränder, upplevt firandet av Spaniens nationaldag som bestod av tusentals folk på gatorna och tunnelbanorna och fyrverkerier som man ser på film, Tim och jag har lärt att åka skateboard och rullat runt lite i staden, vi har åkt inlines som ledde till att vi kom extremt vilse och detta råkade ju då hända en väldigt solig och varm dag så humöret sjönk ganska snabbt innan vi hittade hem igen haha.. vi har turistat en hel del samt tagit dagen som den kommer!

Vädret här har börjat bli som den svenska hösten fast det är lite varmare, luftfuktigheten har sjunkit en hel del då det blivit kallare på nätterna och det regnar lite här och då men annars så klagar jag inte över det!

Har lite dåligt om bilder på datorn då den är totalt återställd men det ska fixas!

Likes

Comments

Idag är det fredag, stämningen på kontoret är galet bra, vi bara pratar och pratar och musiken är taggen som får oss att känna den riktiga fredagskänslan!

Våra dagar fram till idag har varit på extremt hög nivå så vi har däckat absolut helt knäckta efter dagen som gått. Vi hade lite problem med en av våra incheckade väskor när vi kom fram i lördags, den kom nämligen inte fram?! Tillslut fick den, två dagar sent, heeeeelt pajj med allt i väskan trasigt. Rasande var vi men nu håller det på att lösa sig.

Hursom så lever vi på helt gott, värmen är otrolig, vi har världens mysigaste balkong som vi sitter och myser på med ljus på kvällarna, vi bor i ett bra område, vi har fått jättemånga nya vänner och det känns bara så himla bra!

Likes

Comments

Idag är det måndag. En ny dag på en ny vecka, en vecka som kommer att sluta med att jag bor och jobbar i ett annat land. Jag ska testa något nytt. Något jag aldrig trodde att jag skulle göra i mitt liv, något som jag bara skulle drömma om. Det händer, det händer på lördag. På lördag sätter jag mig på ett plan med personen som är den enda jag vill göra detta med. Jag kan inte sätta ord på hur mycket jag längtar.

Likes

Comments

För ett par veckor sedan så upptäckte jag att mitt pass gick ut i juni i år. Det tog inte lång tid innan jag glömt bort det och dagen då vi fick papperna vi skulle skriva under så ska man även skanna in passen så det bar direkt av till polisstationen för ett nytt. Idag har det anlänt och idag skriver vi under papperna och inom ett par veckor bär det av!

Kram

Likes

Comments

Allting flyter på, jag jobbar som ett as, jag har tagit studenten och är fri från skolan, jag gick inte ut skolan som arbetslös, jag har planerat hur jag vill att min framtid ska se ut och jag är på god väg. Enda som saknas är det underbara vädret som inte är med oss här i Norrland denna sommar.. "Vart e den, vart är den?"

Likes

Comments

Har varit på besök hos fina Susann som fixat mitt kaos till hår, nu är det fräscht och har en diskret ombre från mörkbrun till en mahognyröd ton, riktigt nöjd är jag!

Har även haffat till mig ett sommarjobb, planering och fix inför studenten är igång, långhelg väntas med klassfest, födelsedagsfest och en tripp till Umeå, nästan snart löning, det börjar bli varmt och bra väder, snart är all skola över och allt känns allmänt bra endå när jag tänker efter, det gillar vi!

Likes

Comments

Börjar blogga här igen, lol. Livet rullar på och jag har skaffat mig ett jobb och körkort! Hur underbart är inte det?! Har jobbat i sinne senaste månaden och kört upp såå mycket bensin and I love it!

Studenten börjar närma sig, själv har jag dock ingen klänning än, suck, men det ska nog lösa sig haha. Balklänningen är beställd och är påväg hem! Dock (återigen) så har den inte kommit än och har jag tur så kanske den kommer 3 dagar innan balen haha..

Checkar ut för denna gång! Seeeeya!

Likes

Comments