Header

Hoppas ni har haft en bra lördag, det har jag!

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag faktiskt råkade beställa hem en Rebecca Stella klänning och även tipsade om dessa skönheterna, länkar till klänningarna igen HÄR då dem är så himla fina!

Jag hade lovat att visa upp klänningen jag "råkade" beställa och även skriva varför och hur det blev att jag beställde den. Jo det var såhär att jag har kollat på den klänningen ganska länge och såg att en av mina favorit instagramare hade en rabattkod där så jag gick in och tryckte in färg, storlek m.m och skulle gå vidare till betalning. Jag visste inte då att Rebecca Stella hade faktura så jag skrev bara in min gatuadress, namn och tryckte nästa, "TACK FÖR DIN BESTÄLLNING" kom fram och jag förstod att jag hade beställt den utan mening, HAHA! Men tack och lov så älskar jag klänningen och det blir faktiskt min studentklänning.

Har alltid haft ett problem att kläder är för stora men denna satt som en smäck! TACK BÄSTA REBECCA STELLA.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nä tjejer nu får nifan ta och sluta! Jag blir så frustrerad över att varje gång logga in på Facebookoch gå igenom 100 inlägg där det står ”ärmitt smink on fleek?” eller ”visst ärkappan jag köpte idag snygg?” HARNI INTE VÄNNER NI KAN FRÅGA DETTA TILL? Måste ni skriva ett inlägg på en av typSveriges största tjejsidor och fråga detta? Sen vill man ju bara skrika åtkommentarerna där folk skriver ”gillar niinte/stör ni er på inlägget så kan ni väll bara skrolla ner?” JO FAN, det skulle ju funka att skrollaner om inte dem andra 100 inläggen skulle innehålla exakt samma innehåll.

Man kan ju fråga mig då ”varför är jag medlem i dennagruppen då?” – Jo jag ska svara väldigt lätt på det frågan. Som jag har uppfattat denna gruppen så är deten grupp där tjejer kan skriva ut om olika saker och inte onödiga Fleek problem utan problem som man kanske intevill fråga sina föräldrar eller pojkvän utan frågar hellre andra tjejer somkanske har samma problem. Det finns verkligen inlägg på den gruppen som ärseriösa och behöver få uppmärksamhet men dem ramlar bort bland alla dessaonödiga inlägg!!

Alltså, jag är medlem i den gruppen pga jag kan få svar eller hjälpa tjejer som undrar samma saker som mig. Jag läser hellre 100 inlägg om problem med mensen är 100 inlägg om hur olika tjejers kläder ser ut.

FÖR FAN TJEJER, ni är snygga med eller utan smink. vit eller grå kappa, vinge eller inte på sminket!!

Om ni vill ha hjälp med vilken färg ni ska ha på kläderna så fråga era vänner eller er pojkvän, jag lovar att ni 90% kommer lyssna mer på dem än vad ni gör på tjejer ni inte känner

Likes

Comments

Vilka drömklänningar! och ENDAST 299 kr styck! 

Kan inte bara vara jag som är inne på Rebecca Stellas hemsida varje dag och kollar hennes kläder? dem är liksom ursnygga! Enligt mig så älskar jag att bära klänning på sommaren och jag tycker att dessa är tillräckligt alldagliga så man både kan ha dem vardags men även på en utekväll.

Jag själv var inne och klickade runt på hennes hemsida igår och RÅKADE beställa hem en klänning, ja ni läste rätt.. Jag råkade klicka hem den. så om några dagar  får ni se den nya fina klänningen, haha.

Likes

Comments

Vet ni vad jag tycker är så himla mysigt? Matmarknader! Jag tycker det är så underbart att bara kunna gå runt bland folk och se vad man kan hitta för maträtter och självklart kanske smaka lite ;)

Tog en snabb runda in till centrala Lund idag och gick på den fina marknaden som öppnade där idag! Missa inte det nu innan dem packar och åker till nästa ställe!


Likes

Comments

Vad inspererar er? 

​För mig är det just bruden på bilden, hon är en stor förebild för mig och absolut inte den "korkade" kvinnan som många säger. Det första man kanske börjar fundera på när man ser boken är texten "Strong looks better naked" och varför just det står där. Jag har inte kommit så långt i boken men det jag har läst har iallafall inspirerat mig väldigt mycket. 

  • ​Boken börjar med att hon berättar vad hon gick igenom när hon skulle börja träna och vad hennes tankar om livet och framtiden var.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN fick jag energi att åka in till IKEA och köpa hem denna, hade inte alls väntat mig att den var så "stor" så det blev lite jobbigt på tåget men som tur löste sig det.

När jag började sätta upp alla mina kläder förstod jag direkt att jag faktiskt inte använder alls mycket av kläderna jag har utan använder vissa plagg om och om igen, ska nog ta tag och sälja de andra istället för att ha det liggande i lådan/lådor.

Jag har såklart tankar att jag skulle vilja flytta ut men det finns ju massa man måste göra innan, student, jobb och faktiskt hitta bostad. Men man vill ju alltid vara redo den dagen då det faktiskt händer.

Vad tycker ni?

Är det fint eller praktiskt att ha kläderna såhär eller väljer ni hellre att gömma undan dem i lådor?

Likes

Comments

I lördags blev det Pinchos middag! Jag och A hade riktigt tur då allt var fullbokat men vi hann precis klämma in oss på "drop in" och få ett bord någon timme.

Pinchos är ett väldigt kul ställde då man faktiskt beställer all mat på deras app istället för någon ska ta beställningen som på vanlig resturang. Efter man beställt får man ett sms att maten är klar och så får man hämta det själv, väldigt praktiskt!

Det va iallafall väldigt mysigt och vi hade de trevligt!

Likes

Comments

Throwback

Idag kör jag TVÅ Throwback då jag ligger i förkylning, även för det var ett halvår sedan jag och A träffades <3 Så väldigt glad att det är den dagen fast jag ligger och hostar halsen av mig här hemma.

För det var inte bara i oktober som jag och A träffades utan min familj åkte tillbaka till Japan för att träffa gamla vänner.

Jag hoppas jag får åka tillbaka snart igen för att få återuppleva Japans fantastiska land, kanske även få träffa min klass igen som tog student förra månaden! Sjukt att dessa små tjejer som jag kommer ihåg dem tar STUDENTEN! Jag får själv vänta 2 månader tills jag får springa ut.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Jag MÅSTE bara tipsa om en sjukt underbar klänning från Rebecca Stella! Till och med tyget var helt underbart och satt som en smäck på kroppen!

Klänningen framhäver alltid något på kroppen, kvittar vilken kroppstyp du har så kan klänningen få dig att känna dig bekväm. Som ni själv ser så har inte jag speciellt stor byst men klänningen framhävde mina kurvor istället och fick mig att känna mig extra fin. Har du större byst så lovar jag att du kommer känna dig EXTRA sexig när du går ut.

​Klänningen hittar ni Här + massa andra underbara klänningar!

Likes

Comments

Tack alla för en fin kväll igår fast det slutade med ett stort blåmärke på hela foten! Ibland förstår jag inte VARFÖR killar ska bråka på klubbar bara för ett litet misstag? haha

Nåja, väldigt glad att jag inte kände dessa killarna och kunde gå iväg fast en av killarnas drinkar råkade smälla till min fot så hårt (han slängde glaset bakom sig och trodde ingen stod där) Orkar inte lägga mig i och hellre gå därifrån, speciellt då killen inte ens märke vad han gjorde.

Tycker A borde komma hem nu så man kan krypa ner de kvällarna hos han istället och bara vara.

Men såklart kan man ALDRIG säga nej till dessa tre brudarna, GUD VAD jag älskar er och vilka stunder vi delar tillsammans. Om knappt 2 månader tar vi studenten och den lyckligaste dagen kommer jag få dela med er! kan det ens bli bättre än sådär? 


Vad tycker ni, ut och klubba eller myskväll hemma?

Likes

Comments