Det med att vara en tjej med intensiv o kraftig ADHD kan vara o är ett helvete.
Hur mycket jag än försöker så kan ja inte va som andra, kan inte vara någorlunda lugn osv, tillomed när jag tar min medicin så kan ja inte vara som andra, jag försöker att bete mig bra o allt men de funkar inte alltid.

Jag har levt med att alla mina vänner som jag haft eller har tröttnar på mig och inte orkar med mig längre.
Men nu när min familj varje dag ber mig att ta min medicin för att jag är så jobbig och hyper annars, de är jobbigt o höra. familjen borde va dom som tar sitt barn för den som den är, inte att man måste ta massa jävla tabletter o ändra på den man är. Och att dessutom få höra att hur många mediciner jag än tar så kommer ingen någonsin att orka med mig. Jag vet själv att de är så men de är inget roligt alls att höra, de förstör mig...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig så då blev de en städ och bak dag.
Jag vart SÅ sugen på cookie dough så då bakade jag cookie dough degen som är i ben and Jerry glassen.
Det blev sååå gott men inte så värst nyttigt tyvärr😜
Sen när jag bakat så städade Jah nästan hela huset.

Idag var det första gången sen operationen som jag kunde raka mina ben. Fatta vad skönt! Har känt mig som ett djur med allt hår på benen. Så nu är dom Lena och fina igen. Asså fatta, har inte fått raka benen sen förra året, haha fett snuskigt ändå asså. 😂

Nu ska jag sätta mig och kolla på bones och ta tag i mina apl uppgifter till denna vecka👍

Likes

Comments

Lite bilder på mitt knä ifrån efter min operation som jag gjorde den 26 januari och jag har nu ett halv år till ett års rehab så mitt knä ska bli bra igen. Operationen gick iallafall bra. Jag kommer inte ihåg vad dom gjorde i mitt knä men aja. Jag har fått gå igenom en hel del smärta iallafall om man säger så. Men man ska se framåt, de kommer gå bra och jag är van med smärtan nu så känner inte av det så mycket längre. Men tack alla som stöttat mig under den jobbigaste tiden👍

Nu ska jag lägga mig framför tv och försöka bli frisk till tisdag då jag har APL (praktik) igen, imorgon är jag ledig så de är skönt att jag slipper få en dags frånvaro till. Orkar inte ta igen allt för mycket. Men hoppas ni mår bra iallafall så hörs vi snart🙊

xoxo💩❤️

Likes

Comments

Herregud.... De va evigheter sen jag blogga och då sa jag att jag verkligen skulle ta tag på dehär med bloggen. Aja, i'm back😘
Iallafall, nu så rensat jag lite i mitt rum och fixar iordning lite oså. Om ni vill veta👍

Likes

Comments

Precis ätit frukost och nu ligger jag typ helt däckad i sängen.
Idag ska jag inte göra ett skit, bara ligga i sängen och kolla film för jag är sjukt sliten och trött.
Skola på torsdag igen, tiden går fort. Men det är bra det för börjar bli rastlös och saknar vännerna i skolan.

Jag har börjat grunna på en sak, ska jag färga mitt hår brunt igen?
Jag är ju blond nu och har istortsätt min vanliga hårfärg.
Men vet inte fall jag passar bättre som brunett än blond... Vad tycker ni?
Isåfall tänkte jag på ljusbrunt ...

Likes

Comments

Varit ute och gått i över en timme nu och jävligt glad att det är över. Visst de va inget jobbigt, kan gå hur länge som helst om man tänker på orken men när de kommer till smärtan o min kropp, så är det ett helvete. Mina ben och knä+ att jag stukade min fot i skogen, gör pissigt ont. Vill helst bara ligga i sången hela dagen nu men de kan jag inre så det är bara tänka no pain som alltid.

Skriver senare, xoxo😘

Likes

Comments

Bara tre veckor kvar till operation. Och efter det, lång tids rehab. Önskar bara att de kunde bli bra direkt efter operationen. Längtar efter att jah kan springa igen.

Känner mig väldigt duktig, har ätit frukost 5 dagar I rad nu, har typ aldrig ätit frukost innan men eftersom jag ska ändra mina kostvanor så måste jag ju äta frukost.

Just nu sitter jag bara vid datorn och kollar runt lite. Idag ska Jah inte göra något speciellt, ska fixa mitt rum som jag egentligen skulle göra igår men inte orkade och så ska jag ut och på en promenad senare sen.

Hade gött😘

Likes

Comments

Hej på er,
Idag har det varit sån här skit dag som man velat göra grejer men inte orkat göra. Tillexempel städa och göra iordning mitt rum. Men det är väl ett vanligt tonårsproblem men ändå.
Idag har jag iallafall varit ute och gått macken rundan och det va jävligt skönt faktiskt, även fast de va blåsigt och -0.
Ska ut och gå imorgon igen tänkte jag fast en längre runda.

Föresten, börja fan aldrig röka. You maybe like it while you doing it but it's a hell to stop.
Asså ärligt, de är jätte jobbigt. Jag har inte rökt sen den första, inte länge men det är fett jobbigt. Jobbiga humörsvängningar och grejer. Men jag måste ju sluta på grund av att jag ska operera mig den 26:te januari. Jag både vill och inte sluta röka. Är så jobbigt o sluta, och rökning är ju en del av vem jag är nu lixom.
Aja, life sucks sometimes.

Ska lägga mig i sängen och kolla TVD.
Hade gött sålänge!

Likes

Comments


Likes

Comments