Contains affiliate links

Det här är alltså skrotet i min väska, jag har oftast mer än detta i min väska men dessa prylar har jag alltid med mig. En sak glömde jag och det var mobilen, men jag köpte en ny iphone x i söndags och villle testa kameran! Sen tror jag att ni alla förstår att mobilen alltid är med i väskan. Dessa bilder är tagna med min Iphone och är chockad över hur bra kameran faktiskt är, helt sjukt. Nedanför kan ni se fyra produkter som jag verkligen tycker alla borde ha i väskan.

Läppstift, HÄR // Parfym, HÄR

Först har vi ett läppstift, alltid bra att ha med sig om man skulle vilja fixa upp sig vid något tillfälle. Ett läppstift kan gör så mycket för ett ansikte och man kan känna sig lite finare! Lite samma sak gäller med parfym, det är en produkt där du kan käna dig finare och fräschare i! När jag slutar jobbet och ska iväg efter så kan jag ibland känna mig ofräsch, då kan jag bara plocka upp min parfym ur väskan!

Liknande korthållare, HÄR

För att hinna med saker och kunna sätta upp och slutföra mål i livet är det viktigt md en kalender. En kalender är inte bara en tråkig bok som man skriver tråkiga saker i, där finns även allt du ser fram emot att göra det närmsta året. En kalender är verklkigen något jag tycker alla borde ha! Sen har vi plånboken, dem flesta tycker nog att en plånbok är en självklarhet men i mitt fall var det aldrig det. Jag köpte min första plånbok/korthållare i höstas, innan det gick jag runt med korten löst i väskan. Men är riktigt nöjd med mitt köp och rekommenderar korthållarna från Monki.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments