Vardagsuppdatering

När Moa är på förskolan och sambon får hjälp av min mammas man att sätta dit listerna i hall och vardagsrum får jag äntligen lite tid över till att sitta ner med datorn. Millie ligger bredvid mig i sin säng och somnar när som helst tror jag. Jag sitter i sängen och ska slappa lite!

Idag vaknade vi till minusgrader och snöstorm och igår hade vi 6-7 plusgrader och strålande sol. Kontrasterna. Nu vill vi ha sol och vår när det snart är april.

Den här veckan är det fullspäckat med saker. Påsk på lördag också, tiden springer ifrån en. Jag hinner inte med. Vi ska bli klara med listerna idag eller ev. imorgon, vi ska påskpyssla hemma med påskris, påskbrev och göra kaniner tänkte jag. Sen ska vi hinna med att påskpyssla på förskolan imorgon och hälsa på min syster, på onsdag ska jag fixa naglarna och på torsdag ska vi gå med i påskparaden tillsammans med Moas förskola. Det blir nog en bra vecka och det bästa av allt är att pappa M har ledig vecka!


Annars här hemma har Millie börjat med gröt på dagarna. Hon äter en portion till frukost och en till middag, däremellan blir det ersättning. Hon har blivit allt mer starkare i ryggen så att hon kan sitta med i sin stol vid bordet en stund. Tiden går så fort, i april blir hon 6 månader. Ett halvår redan. Det är sjukt!

På bilderna har hon en mössa på sig, för att hon inte ska rycka ur sin hörapparat. Hon upptäcker allt mer nu och den åker ur snabbt om man inte är med. Är man inte ultrasnabb åker den in i munnen.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer