Vardagen i full gång

Long time no seen. Jag hoppas att ni mår bra!

Vardagen har dragit igång på riktigt här hemma. Moa har gått sin första vecka på dagis efter sommarlovet. Tyvärr blev hon sjuk med feber och förkylning i fredags. Pappan jobbar 7 dagar på raken nu innan han är ledig igen och jag försöker hålla rutiner med vår minsta tös. Som förövrigt inte är så liten längre. Hon ställer sig upp mot möbler och kliver efter dem. Medan jag sätter andan i halsen varje gång hon trillar. hehe. Det hör till åldern men som mamma blir man nervös för ALLT!

Snart åker vi till London, på bröllop. Det är verkligen skräckblandad förtjusning som jag åker dit. Min pappa tar barnen hela helgen. Så himla snällt, att ställa upp så länge!

En tripp till Ullared med min mamma och eventuellt syster är inplanerad i september också innan jag börjar jobba igen i oktober. Tiden går så sjukt fort. Och ännu fortare går den när man har barn, håller ni med mig?

Det är skönt att vardagen dragit igång samtidigt som jag kan sakna att bara kunna ta dagen som den kommer, värmen (som tycks ha försvunnit) och att ha hela familjen hemma!!

Titta vilka pluttisar! Dom är redan 3,5 år och 10 månader nu! SJUKT, mina små älsklingar

Gillar

Kommentarer