Uppdatering om livet - Trött och sliten själ, Krakow och bröllopsplanering

Hallå där!

Jag känner mig urkass som aldrig orkar ta fram datorn och skriva några rader. Det är ju ändå rätt skönt när jag kan få en stund för mig själv och slippa scrolla på telefon en stund. Det gör jag alldeles för ofta. Så nu, ikväll, tar jag tillfället i akt och skriver några rader. För mig själv och för dig som vill läsa.


Jag har och är väldigt trött i kropp och knopp. Jag har varit trött fram o tillbaka hela månaden nu med mycket stress och press på jobbet samt barn som är i olika faser och mycket som kommit och gått på hemmaplan. Jag har en gullig kollega som är duktig att verkligen SE mig. Hon säger åt mig att ta ett steg tillbaka och lyssna på kroppen. Jag har haft hjärtklappningar under en längre tid, mer eller mindre och en otäck trötthet och ett kort stubin samtidigt som jag tagit mig nya arbetsuppgifter på jobbet och mer därtill. Jag försöker lyssna på henne och hittills har det hjälpt. Jag har fått varvat ner lite och det har blivit bättre! Så nu tänker jag att jag ska försöka skriva här inne lite oftare. Det är ju faktiskt rött skönt att bara låta fingrarna knappa på tangenterna, tycker ni inte?

Vad händer i livet då?

Jo, i höstas var jag till Krakow tillsammans med min sambo som fyllt 30. Vi har det så himla härligt. Jag åker gärna dit igen. Lever fortfarande på minnena där ifrån. Vi fick några riktigt sköna dagar där med strålande sol och 20+.

Vi planerar bröllop!!! JAAA, ni läste rätt. Jag ska gifta mig. My man, friade i september förra året så nu är vi på G mot ett bröllop 2020. Vill ni veta mer?? Jag är så taggad om än lite stressad.. MEN jag tror det kommer bli så himla bra och precis så som jag och Marcus vill ha det! Hur sjukt, jag ska gifta mig! Jag ska gifta mig! Jag ska gifta mig! Och båda mina barn får vara med och uppleva den stunden med oss och våra nära och kära. Så pirrigt men också så himla underbart!!

Se så snygg han är, min kille! Och honom ska jag få gifta mig med! Jag smäller av!


Jag kommer kika in här med mer att läsa om när andan faller på. Hoppas det sker snart.


Tills dess önskar jag er en fantastisk tid!

Kram Emma

Gillar

Kommentarer