Söndagstankar och vad vi gjort i helgen!

Hej på er alla mina små godingar! Helgen har passerat i en rasande fart, precis som vanligt. Har ni haft en bra helg?

Det har jag. I fredags åkte Moa till sin mormor för fredagsmys och pyjamasparty. Hur kul? Det blev tomt hos oss då men vi käkade Pizza och myste med Millie lite extra. Kollade på serier och somnade tidigt. Igår åkte vi pulka med Moas kompis (grannarna) och hade en trevlig stund. Den enda nackdelen är att Moa har svårt för att ta "nej".. Tråkigt nog, när kompisen inte ville dela pulka så blev Moa störtgrinig. Det går förhoppningsvis över ju mer hon får leka med andra. Hon är ju mycket själv så hon är ju van att ha allt för sig själv. På eftermiddagen igår åkte vi hem till barnens Morfar och myste en stund. Fikade lite och visade upp Millie med hennes hörapparat.

Idag har vi städat här hemma, duschat och nu lagas det mat. Millie sitter bredvid mig i sin babysitter och Moa har lekt en stund på hennes rum. Det händer inte allt för ofta. Men idag tog vi upp hennes kök i hennes rum och gjorde iordning lite bättre så nu kanske det är roligt att leka där för henne. Hoppas det!


Vi har ju funderat över förvaring i hallen. Gjorde ett inlägg på facebook i en inredningsgrupp om tips på ideer. Jag fick massvis med förslag som var bra! Sen i veckan var vi inne till grannarna och fikade. Och de hade en bra lösning med PAX-garderob från IKEA med spegeldörrar. Och dessutom i rätt djup för vårt lilla hål i hallen. Det får nog eventuellt bli en sån hem hit.

Nu ska vi snabbt slänga i oss mat och sedan ut i snön och leka med grannarna innan vi eventuellt får besök! Ha en bra söndag!

Gillar

Kommentarer