Snöstorm... typ iallafall!

God morgon! Först och främst måste jag bara säga att jag behöver en ny dator.... Denna tar typ 30 minuter på sig att bara STARTA?! Sen är hela skiten seg... AJA, nog om det!


Jag sitter i soffan medan Millie sover i bilstolen. Vill inte rycka upp henne ur den när hon sover. Har för en stund sedan lämnat Mois på förskolan. De skulle upp till Sara på församlingshemmet och sjunga och efter det skulle de gå till en backe och åka pulka! Hur kul? Jag tror det blir en bra dag för henne på förskolan idag även om hon (likt varje dag) inte ville iväg imorse.

Jag har på riktigt fått sopat bilen från snö idag 2 gånger innan vi åkte till förskolan. Så mycket snöar det här nu. Det vräker ner och det är så mysigt! Äntligen får vi snön som jag längtat efter. Visst blir det ljusare ute då. Härligt. Jag skulle behöva ploga på framsidan också, men det skiter jag i. Marcus får starta sin dag med ett träningspass när han vaknar sen. HAHA.


Ser ni hur mycket snö som kommit på tre dagar? Det är inte vanligt här längre. Oftast så kommer det lite snö som snabbt blir till slask. Nu är det snö på RIKTIGT!

Gillar

Kommentarer