SJUKHUSET MED MILLIE

I skrivande stund ligger Moa i mitt knä i vår säng och sover. Hon var trött idag och somnade under kvällsläsningen.. Idag åkte vi in till Karlstads sjukhus för vi hade en tid till hörselvården med Millie. Som ni ju redan vet har hon en hörselnedsättning på sitt vänstra öra så vi går på koller ungefär en gång i månaden nu när hon är så liten. Idag testade Birgitta som vår audionom heter, om hon kunde få lite reaktioner från Millie när hon gjorde hörseltest med hörapparaten. Det fick hon inte men det gjorde inget. I den här åldern som hon är i nu, 5 månader, så är allt annat intressant och man testar sin egna röst. Så testet är svårt. Allt ska liksom matcha, det är ju enbart ena örat som ska testas så man måste "plugga igen" ena örat så man kan testa det hörselnedsatta örat med olika ljudnivåer, samtidigt som Millie ska vara tyst och förhoppningsvis reagera så att Birgitta kan tolka eventuella signaler/reaktioner från henne.

Vi ska tillbaka till hörselvården igen om en månad. Då är det också läkarbesök. Vad dom gör då har jag ingen aning. Jag vet att vi ska höja upp förstärkningen och ta nya avtryck på insatsen. Spännande.

På vägen hem tog jag och Marcus en varsin shake. Jag tog en Frappe caramel från donken och han tog en lyxshake med päronsmak från MAX.

Vi snurrade runt i 20 minuter för att hitta parkering i morse. Till slut hittade vi en plats så vi fick skynda in den vägen man kommer när man ska till förlossningen. Vi hann i tid!

Gillar

Kommentarer