sista pusselbiten lagd?

Sitter i soffan och kollar på Södertäljepolisen. Jag tycker det är spännande!

Idag har varit en rätt så bra dag. Jag hämtade barnen på dagis. Direkt när vi kom hem gick vi ut och lekte i det fina vädret. Efter det var det dags för middag och en stund senare var det kvällen och barnen somnade utan krångel. Det känns bra i hjärtat, när det varit en lätt eftermiddag med barnen.

Det händer mycket på jobbet nu och det sker förändringar i rasande fart. Det är så att man inte riktigt hänger med. Det känns lite läskigt. Jag har fått reda på att min avdelning ska lösas upp då vi blir för få medarbetare för att kunna vara en egen avdelning. Istället ska vi tillhöra två andra enheter vilket vi fick reda på idag att min nuvarande avdelning ska splittras. Det känns så himla tråkigt. Vi är wn bra och tight grupp och nu ska det omorganiseras. Detta på grund av lägre budget, effektivsering och digitalisering.

Jag tror dock att det kommer bli bra, tillslut. Jag får bara ge det lite tid! Imorgon får vi visa intresse för någon av enheterna som vi ska tillhöra och jag är nog ganska klar med vart jag vill vara!

Kanske är detta slutet på något som varit och är rörigt. Nu kanske vi kan blicka framåt igen och slippa oron som finns för vad man har att komma tillbaka till på jobbet! Oron som legat som ett lock sedan i våras, nu kanske det är över för ett tag!

På återseende! ❤

Gillar

Kommentarer