Semester!

Hej på er! Är ni kvar? Skärpning på mig, visst!

Jag tänker hela tiden på att jag ska bli bättre på att skriva här inne. Dels är det roligt att dela med sig om lite allt möjligt för er som vill läsa men samtidigt är det avkopplande att skriva och det är roligt att ha kvar så man kan se tillbaka på om man vill.

Nu har alla i familjen äntligen ledigt. Pappan har gått på föräldraledigt och semester och storasyster har fått sommarlov. Ett välförtjänt sådant. Andra dagen idag och vädret bjuder på strålande sol och värme. I två dagar nu har vi kunnat bada i pool hos grannarna. Eller ja... Moa har badat hos grannarna i en barnpool. Så himla trevligt och barnen älskar det! Idag tog vi ner badbaljan så att Millie kunde få svalka sig också. DET var populärt om något!


Vad har vi för planer under semesterna då?

- Typ inga alls. Jag fyller 25 nu på torsdag så då ska vi fika lite med släkten och nästa helg åker vi ner till Göteborg två nätter. Vi ska mysa på hotell och gå på Liseberg. Moa älskar att åka karuseller så det kommer hon bli jätteglad över. Vi har inte sagt något än så det blir en fin överraskning!
Annars så har vi inga fler planer eller resor inplanerat. Vi tar dagarna som dom kommer! Jag hoppas att vi får fantastiskt väder HELA sommaren. Gör inte ni det?

Vad ska ni göra i sommar?

Det är så svårt att få med den stora tjejen på bild nu när hon inte vill vara still, men jag lyckades med en bild i alla fall!

Gillar

Kommentarer