Så mycket att berätta..

Gooood kväll!

Det har hänt lite sen sist jag skrev här inne. Jag har så mycket att berätta! Det kommer lite pö om pö, så håll er uppdaterade.


Den här helgen var vi till Falun, till min syster. Hon har flyttat dit för att plugga i 4 år. Så jag och min familj åkte dit i två nätter. Jag saknar min syster varje dag så det var otroligt skönt att få träffa henne igen. Vi har dock varit lite på spänd hela helgen då min stora tjej är rent ut sagt livrädd för min systers hund. Så vi har mest fått burit på Moa och hon har helst velat varit i lillsyrrans resesäng. Jag tycker så synd om henne när hon är så paniskt rädd. Men vad gör man? Nästa gång får jag åka dit själv, så att alla får en lugn stund och så att JAG får en stund för mig själv, utan barn och sambo.

På lördagen kom min pappa och hans tjej upp till min syster också. Så vi gick i affärer och kollade in centrum. Som för övrigt är riktigt mysigt. Efter det åkte vi till "Lugnet". Där gick vi upp för Mördarbacken, upp till hoppbackarna. Med vagn, med Millie i. Snacka om att det var ett träningspass utan dess like. Det var så sjukt jobbigt. Men vi belönades av utsikten. Hujedamig så fint det är där. På kvällen lagade vi mat och åt tillsammans, myste och fikade innan pappa o hans tjej åkte hem igen. Vi tillbringade ännu en natt till hos min syster och vandrade dagen efter runt slussen där hon bor. Kyligt som attans men det var väldigt fint.

Nu är vi hemma, tvätten är tvättad och hängd, barnen sover och jag ska strax bädda ner mig i sängen och slå på en serie.


Till veckan är det full fart igen med gympa, halloweenmys med kompisar, ett besök till farmor och farfar och på lördag åker vi ut på vägarna igen. Då blir det halloween på Kolmården. MEN det har inte mina småttingar någon vetskap om än, det får förbli en hemlis tills i alla fall fredag kväll. Kanske till och med lördag, om jag kan hålla mig!


När jag har lite mer tid och (Framförallt) ork så ska jag lägga in bilder från telefon till datorn så jag kan visa er lite utsiktsbilder från Falun och massa mer. Stay tuned!

Gillar

Kommentarer