PRODUKTIV DAG, SLUTAR MED 40 GRADERS FEBER

Hallå! Idag har vi gjort massor här hemma. det känns så skönt att få saker gjort. Det tar sin tid men när man väl får de där små grejerna färdiga så känner man att: fan vad vi är bra. Jag blir pepp på att fortsätta med nästa projekt!

Först åt vi frukost på våra nya bordstabletter, som jag älskar!!

Efter det pysslade jag med Moa. Vi målade bland annat påskbrev. Sen satt jag och sambon upp dörromfattningen mellan hall och vardagsrum. ÄNTLIGEN! Nu ska bara dörrfoder på så är det färdigt. Vi blev så nöjda över vårt arbete. (Har tyvärr ingen  bättre bild än en från min Instastory..) Efter det skruvade vi fast skarvlister på två ställen och sen tog vi en välförtjänt fika i solen ute på altanen!

Moa började prata om att hon ville ha ett sminkbord och en sminkspegel som våran grannres tös har. Så jag bestämde att hon skulle få mitt bord. Jag använder det ändå inte. Lite förnyelse i Moas rum och med plats för ritgrejer, hennes smink och spel gjorde susen!

Nu ska det bara upp lite hyllor ovanför skrivbordet så blir det toppitopptopp! Efter det blev Moa väldigt hängig och klagade på att hon frös.. stackarn hade nästan 40 graders feber så nu ligger hon o sover i våran säng efter lite glassätande! ❤️ Hoppas ni haft en bra söndag!

Gillar

Kommentarer