Nytt matbord + stolar till köket

Godmorgon! Solen skiner idag med, så härligt. Än är det lite kallare än igår men jag hoppas att jag kan ta mig ut på en liten promenad senare.

Jag tänkte visa er en del av mitt kök. Nämligen matplatsen. Tidigare hade vi ett litet bord med 4 stolar som var träfärgat. Stolarna började ge vika och det var inte längre optimalt att sitta vid bordet och äta. Det blev för trångt. Eftersom att jag har världens bästa Farmor och låtsas-farfar så fick vi deras stolar. De hade köpt nya stolar till sitt matbord i köket och till matsalsbordet i vardagsrummet. För oss var det bara att välja vilja stolar vi ville så fick vi dom. HUR SNÄLLT? Anyway, vi såg att det fanns ett större, mer rejält bord på MIO för 2000 kr så vi slog till på det. Vi hade en check på 300 kr så vi fick typ dynorna jag köpte till gratis. Nu är allt på plats och jag kunde inte vara med nöjd. Det blir hur bra som helst och man sitter mycket bättre på stolarna och vi behöver inte längre vara rädda för att dimpa ner i backen. HAHA!!

Har tyvärr ingen förebild just nu men det blev sån otrolig skillnad och mycket ljusare i köket. Jag är så evigt tacksam!!<3


Hoppas ni får en solig dag idag, kram!

Gillar

Kommentarer