Ny dator och trasig frys

God kväll på er!

Jag sitter hemma i soffan och äter lite godis och har precis spelat sims4. Härom dagen åkte sambon till Elgiganten och köpte sig en ny dator. Så jag har provat sims nu och det flyter på bra! Då datorn är ny nu så har jag tyvärr inga bilder att fylla inlägget med men jag hoppas ni vill läsa ändå.


Idag när vi vaknade så hörde vi ett svagt ljud som lät som ett litet larm. Det visade sig komma från frysen. Matvarorna hade börjat smälta. Det larmade för att det var för varmt i frysen. Fort fick vi ringa runt till släktingar för att få fylla deras frysar med vår mat. Det föll på Marcus syster, TACK TACK!!!! Min pappa kom hit och kollade lite och vi kom fram till att frysen gått sönder. TYPISKT. Bilen krånglar också. Bara för någon dag sen så började en lampa lysa som inte ska lysa. Och idag gick frysen sönder. Det sägs ju att alla "olyckor" kommer i tre.. Så jag undrar allt jag, vad som kommer härnäst. Så sambon och min pappa åkte iväg till Karlstad, Elgiganten igen för andra gången den här veckan. Med sig hem hade de en frysbox. Så det klarar vi oss med ett tag tills vi sparat ihop pengar till både kyl och frys. Så att vi köper båda samtidigt. För om vi byter endast frysen så kommer säkerligen kylskåpet att gå sönder i samma veva. HAHA! Hoppas inte dock..


Jag och Moa åkte ner till stan förut (med cykel då jag helst inte vill ta bilen) och åkte karuseller med grannarna och deras kusin. De hade så roligt och jag kom hem med en nöjd Moa. Efter det har vi bara chillat hemma och njutit av vädret. Det är otroligt varmt nu så poolen har använts flitigt. Nu sover barnen och jag väntar på att sambon ska sluta jobbet så att vi kan gå och lägga oss tillsammans. Ha en fortsatt fin helg så hörs vi!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer