Målat vardagsrummet, igen...

Hej på er! Här har det ekat tomt i ett par dagar. Jag har inte riktigt haft något att dela med mig av så jag har faktiskt låtit bli. Men nu.. Vi köpte ny väggfärg i veckan som var. Jag har gått i flera veckor och stört mig på att färgen vi målade med första gången kändes FÖR blå. Vi målade med en, vad vi trodde, grå-grå färg men ju mer jag tittade på den desto blåare blev den i undertonen. Tillslut stod jag inte ut längre. Jag mådde dåligt av att se den färgen. Och jag tänkte att vi får göra om senare, kanske om ett år eller så. Nu ska ju listerna på MEN jag klarade inte av det. Jag började måla ena väggen igår och nu är jag verkligen glad över att vi köpte ny färg och målade om innan listerna kom upp. (de har inte kommit upp än då vi målade rummet idag). Nu är färgen grå-grå på riktigt. Skillnaden på färg var stor. Ni ska få se!

Visst är det stor skillnad. Nu ska rummet få torka så att slutresultatet får vi egentligen först om 48h men jag kan inte vänta med att få visa er. Moa har hjälpt till att måla lite också så nu är det så jättefint! Möbler ska på plats ikväll och senare får vi verkligen ta tag i listerna.

Färgen vi använt nu denna gång är från RUSTA och är från deras nya serie. EXTREME DURABLE, namnet på färgen är: Soft Shadow.

Gillar

Kommentarer