Lugn onsdag - Hörselvården imorgon!

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vädret är tråkigt och bjuder på regn och slask. Vi har slappat framför tv:n, ätit mellis och middag samt spelat spel och pusslat. Moa är jätteduktig på pussel. Nu väntar vi in kvällen, snart är den här och förhoppningsvis somnar barnen tidigt. Nu när pappa M jobbar eftermiddag nattar jag båda barnen i vår säng. Det är enklast så och sen kan jag tycka att det är mysigt när Moa ligger och snusar bredvid mig.


Imorgon ska vi upp tidigt. Vi har tid på hörselmottagningen på Karlstads sjukhus. Jag tror vi ska prata om Millies hörsel och om vi vill ha hjälpmedel till henne eller inte. Vi har pratat om det här jag och pappan och kommit fram till att vi självklart vill underlätta så mycket vi bara kan för henne. Ju tidigare vi kan göra det desto bättre är det. Även om hon hör på båda öronen så kan hörseln på vänstra öra bli ännu bättre, det är det vi strävar efter. Så kan hon komma till oss när hon blir äldre och tala om för oss huruvida hon vill ha hörapparaten eller inte. Tills dess att hon kan prata för sig själv får vi göra det!

Jag vet inte riktigt vad mötet går ut på imorgon, om vi bara kommer prata om hur det ska gå till eller om man börjar prova ut något redan imorgon. Det får vi se imorgon. Jag är faktiskt lite nervös, men det kommer nog att gå bra! Tror ni inte?


Jag önskar er en fin kväll nu fina ni! När barnen sover ska jag kolla på tv:n och fortsätta slappa!

Gillar

Kommentarer