Lördag

Idag har varit en bra dag. Vi hämtade min mamma imorse och åkte in till Karlstad. Där spenderade vi hela dagen. Med shopping, matpaus både för oss och för Millie (amning & flaskmatning) & fika.

Jag köpte ett par nya jeans. Ett par jag egentligen aldrig skulle använt då de inte är min stil men de satt som ett smäck och de var otroligt sköna. Så jag slog till, för 299 kr kunde jag inte låta bli. Vi passade också på att köpa klänningarna som tjejerna ska ha när Millie döps. Klänningarna är to die for! Åtminstone tycker jag det. Jag får visa er när jag kan ta bilder på klänningarna i dagsljus.


Jag skrev ju ett inlägg om amning för några dagar sen. Vi provar oss fram med ersättning i flaska och så även idag. Hon är inte riktigt med på att ta flaska än men jag hoppas det släpper snart. Vi köpte MAM-nappen nr 2 idag som ska vara för ersättning istället för nummer 1 som är för bröstmjölk. Då gick det lite bättre. Vi får fortsätta köra på flaskan och när hon inte längre vill ta flaskan, komplettera med bröstet. Det hoppas jag ska hjälpa till att trappa ner amningen.


Nu sitter vi alla i soffan efter middagen och myser. Vi slängde ihop potatis och fiskgryta. Det var så himla gott! Så nu ska vi kolla klart på föräldrafällan och sedan natta barn. Ha en fin kväll alla ni där ute!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer