Imorgon är det dags igen...

God kväll godingar! Det verkar som att det är lite av min grej att skriva här inne på kvällen efter att barnen har somnat. Det har blivit det den här veckan iallafall, när jag är ensam med barnen. Idag åkte vi faktiskt till min mamma en stund efter att hon kommit hem från jobbet. Vi åt middag där och fikade! Det var mysigt och skönt att komma hemifrån en stund.

Vad har ni gjort idag? Jag är nyfiken och vill gärna veta. Kommentera gärna!


Snart är det dags att släcka för natten här hos mig. Klockan är ställd på 05.50. Vi ska till hörselvården med Millie igen. Det är dags för nya avtryck bland annat till apparaten och sen vet jag inte om vi kanske höjer styrkan på den. Vi får se. Vi har tid 9.00 så vi måste lämna Moa på dagis 7.40 så att hon hinner äta frukost där. Mycket att hinna med innan så jag hoppas att vi nu kommer upp. Haha. Jag har ställt 4 larm. Litar inte på mig själv att jag kommer upp på första larmet. Tröttaste människan på jorden är nog jag.

Ha nu en fin kväll och så hörs vi imorgon igen. Kram på er :)

Gillar

Kommentarer

nathaliesivertsson
nathaliesivertsson,
Jag har varit ledig idag. Så har tvättat och klippt klorna på katterna. Har även gjort felanmälan till hyrsevärden på lite saker i lägenheten.
nouw.com/nathaliesivertsson
emmafrykman
emmafrykman,

Låter som en lugn dag 😊

nouw.com/emmafrykman