Hur mår jag?

Hej på er! Hoppas solen strålat på er idag som den gjort på oss.

Jag tänkte bara titta in här. Jag känner för att skriva av mig men jag vet egentligen inte varför. Jag tänker att detta inlägg får vara för min egen skull och så får ni som vill läsa. Kanske känner nån igen sig.. Det här inlägget kommer direkt från hjärtat och hur det känns nu!

Jag känner mig helt färdig. Inte bara nu utan nästan hela tiden. Kanske för att jag tänker på det hela tiden så att jag inbillar mig eller så är jag faktiskt helt färdig. Jag har inget tålamod what so ever när det kommer till barnen. Jag önskar att det inte vore så. Jag blir irriterad direkt. Varför, liksom? Jag är trött hela tiden. Trots att Marcus hjälper till med Millie på nätterna. Nu när Marcus börjat arbeta 5-skift så har jag knappt koll på dagarna känns det som. Han jobbar 3 av 5 helger så vi får ingen riktig rutin kan jag tycka. Just nu är Moa också inne i en fas där hon inte vill lyssna på det man säger kanske 7 av 10 gånger vilket gör att jag blir ännu mer trött. Jag önskar att jag sprudlade av energi och kunde låta Moa få lite mer spelrum. Jag önskar att jag kunde ge Marcus mer tid för sig själv, så han kan få träna och göra saker han älskar. Men jag är väldigt krävande nu när jag inte har någon energi eller när den tar slut på en millisekund. Trots mitt humör och min tomma tålamodsburk så finns han alltid vid min sida och hjälper till med ALLT! Det är jag otroligt tacksam över.

Just nu är jag nog inne i en svacka som jag hoppas går över snabbt, Häromdagen grät jag typ hela dagen för att jag inte orkade med mig själv eller allt runt omkring. Jag kan inte ens minnas vad det gällde nu, Jag glömmer väldigt lätt. Men det har jag ju å andra sidan alltid gjort. HAHA. Jag tror att jag snart är uppe på fötter igen och tittar tillbaka på den här tiden med ett frågetecken. Och undrar varför allt var så "jobbigt". Men om ni som känner mig läser här inne så ska ni veta att detta inte är något farligt och att detta INTE är ett rop på hjälp. Jag vill som sagt ENDAST skriva av mig. Så ni kan vara lugna. Alla har vi hjärnspöken ibland. visst?! Det är ju småbarnsåren vi går igenom nu med vakennätter och trots. Det kan bero på det!

Nu ska jag återgå till mitt tv-tittande och sen ta lite frisk luft på baksidan innan det blir kvällen här. Kram på er!

Tur att jag fått lite färg av solen så jag ser piggare ut än vad jag är! hehe

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
GLÖM ALDRIG ATT DU ÄR UNDERBAR PRECIS SOM DU ÄR!!❤️🤩
nouw.com/sarafogelström
emmafrykman
emmafrykman,
Vad gullig du är! ❤️
nouw.com/emmafrykman