Hur gick mötet?

Hallå i stugorna! Helgen närmar sig med stormsteg. WOOP. Till veckan har Moa dessutom sportlov och Pappan i huset har ledig vecka från jobbet. Tror ni att jag jublar inombords? hehe.


Vi kom upp i tid i morse. Och vi behövde inte stressa. Vi var i god tid framme på sjukhuset och hittade faktiskt en parkeringsplats på direkten. Millie var pigg under hela tiden på sjukhuset och som vanligt världens duktigaste tjej. Vi pratade lite om hur vi tyckte det hade gått och det har ju gått bra. Hon har på sig apparaten dagligen och visar inget missnöje. Det gjordes ett nytt avtryck av hennes öra så den nya delen kommer på posten om kanske 1-2 veckor. Vi fick ytterligare information om hur vi ska tvätta den och hur vi ska hantera den om den blir blöt av att hon stoppar den i munnen etc. Vi fick med oss en liten väska med grejer till den. Det finns till och med ett "snöre" till apparaten. Så om den åker ur örat så hänger den kvar i närheten för att den knäpps fast i hennes kläder. Det är ju väldigt bra att ha till sommaren när vi kommer vara ute mycket och den kanske inte skulle synas om den tappas på gräs eller grus.

Vi bokade in två nya möten igen. Ett är redan om 4 veckor. Då ska vi göra hörseltest med apparaten och sen är ett läkarbesök inbokat i april. Det händer mycket kring Millie men det är skönt att detta tas på allvar och att man följer upp hela tiden. Vi gick därifrån med lite mer kunskap och en trött Millie som varit vaken under hela mötet. Vi höjde också upp apparaten från 70% till 80% så nu när den är på tjuter den typ hela tiden. Jag hoppas det blir bättre snart. Annars hoppas jag det blir bättre med den nya delen till örat som vi gjöt(gjute) haha hur säger man ens?. Vi ska testa ett annat material nästa gång. Ett mjukare mer följsamt material så att den kanske sitter bättre i örat och därmed inte glappar lika lätt och då förstärks heller inte ett redan förstärkt ljud igen. BRA VA?!

Bjuder på en bild på storasyster Moa också som haft pippi-flätor hela dagen. Därav det lockiga håret. Mammas älsklingar, det är ni det!

Gillar

Kommentarer