hjärnan går på högvarv

Jag är en riktig tänkare. Jag fastnar ofta på något jag tänkt på och kan gå i flera dagar att tänka på det.

Just nu är det mer än någonsin i mitt huvud..
Jag går runt och är orolig över Millie som hostar. Tankarna skenar iväg och jag blir rädd att jag ska missa att åka till sjukhus om hon blir för dålig, alltså att jag inte skulle märka av det innan det är försent.
Jag sitter och tittar på kläder till barnen på internet som jag väldigt gärna vill beställa men som jag inte gör för att ekonomin inte är den bästa nu.
Jag drömmer mig bort bland inredning när det gäller hallen och vardagsrummet men det tynger mig att ekonomin återigen sviker. Jag vill så HIMLA GÄRNA göra om här hemma med nya möbler men det får vänta.
Jag blir stressad av att se alla andra på Instagram göra om och renovera hela tiden SAMTIDIGT som jag heller inte kan sluta kolla för att jag älskar inredning och det ger mig inspiration.
Något jag också går och tänker på är att jag har dåligt samvete över att jag inte hälsat på morfar på ett tag. Jag vet att han brutit handleden men dygnets alla timmar räcker inte till. Eller så kanske jag prioriterar galet?
Jag tänker på att jag någon gång i mitt liv (helst igår) ska unna mig klipp och färg av hår på salong.
Jag tänker mycket på ekonomi och pengar generellt. Och får lite ångest över att veta att allt jag vill göra får vänta ytterligare en månad. Jag är föräldraledig och får inte fett med pengar. Jag vet. Jag vet också att det kommer en tid för mig med då jag kan göra allt detta jag nu drömmer om. Jag är inte riktigt där än bara.
Jag tänker på att jag älskar att amma samtidigt som det skulle vara skönt med lite avlastning med ev. flaska. Då Millie inte tar varken Napp eller Flaska så är det svårt att få till egentid mer än ett par timmar. Jag skulle tycka det var skönt att få strosa runt i ett köpcenter själv utan en massa barnskrik och hela tiden planera in vart man ska för att lätt kunna amma. Eller kunna dra en bio med sambon eller syster. Samtidigt som när detta kommer på tal (att börja introducera ersättning) så backar jag och vill amma.

Jag tänker på att jag vill skriva för er här inne men jag vet aldrig vad jag ska skriva om. Jag vet inte vad ni vill läsa. Vad vill ni läsa om?

Ja jag tänker på ALLT och lite till jämt och ständigt. Helst på samma gång. Min hjärna går på högvarv.

Gör eran hjärna det någon gång?

Gillar

Kommentarer

Emeliesivertsson
Emeliesivertsson,

Jag älskar det du skriver om just nu. Precis allt du tänker på. Jag håller med om ekonomin, drömmar finns det gott om men pengarna räcker inte riktigt till tyvärr (har fan lägsta mammapenningen), MEN våran tid kommer ❤. Jag skulle också så himla gärna vilja gå och fixa håret, just nu är det bara ivägen och har inte färgat håret på 5 år 😂. Tills vi kan göra allt vi vill så får vi vara glada för det vi har 🙏❤

nouw.com/emeliesivertsson
emmafrykman
emmafrykman,

Precis, vi får vara glada för det fina vi har! 😍❤️

nouw.com/emmafrykman
Emiliatorstensson
Emiliatorstensson,

Ja min gör det också 😅 Kan sitta och titta på serie med min man och han frågar nått om det vi sett och jag har tittat men haft tankarna på helt andra saker. Speciellt sen vår son kom ut

nouw.com/emiliatorstensson
emmafrykman
emmafrykman,

Haha ja samma här. 😂 Vi är nog jätteroligt att umgås med då, när det blir så! 🙊

nouw.com/emmafrykman
Emiliatorstensson
Emiliatorstensson,