Hallå, låt oss prata amning

Millie är 3,5 månad nu och jag känner att jag gärna vill trappa ner på amningen. Dels för att hon gärna krånglar när hon ska äta. Hon spänner sig och ska titta runt lite överallt mest hela tiden men också för att jag börjar känna mig lite låst. Amning i all ära, det är super mysigt när det inte krånglar och när hon inte äter varannan timme. Men i o med att hon inte har varken Napp eller Flaska än så kan inte Marcus hjälpa till att underlätta.
Jag kan inte åka iväg några timmar själv utan att ta med mig Millie för att hon inte får mat i sig annars. Jag kan åka iväg en stund utan henne men då vet jag att så fort jag kommer hem så ska jag kasta av mig kläderna för att snabbt ge henne mat. SÅ jag har bestämt mig för att trappa ner. Men det går sådär.. Hon har ratat flaskan hela denna vecka. Idag var första gången jag kunde ge henne och hon faktiskt åt. Jag tror hon drack ungefär 60 ml, så det är framsteg. Sen börjat hon bita på flaskan och så vidare... Jag hoppas snart att det släpper så hon förstår att hon blir mätt och belåten på ersättning också! Det skulle underlätta för mig väldigt mycket och för min och Marcus relation. Jag slipper bli ledsen och arg för att hon krånglar vid mat, eller för att hon skriker vid bröstet osv. Då kan han ju finnas där som en hjälpande hand!
Dröm scenariot skulle vara att hon tog flaska hela dagarna och kanske bröstet på nätterna! I wish!

När slutade ni amma era små? Amning är så individuellt och alla gör som man själv mår bäst av. Hur man mår och hur ens barn mår är det viktigaste, inte vad omgivningen tycker!

  • Millie

Gillar

Kommentarer

Emeliesivertsson
Emeliesivertsson,
Jag kommer försöka sluta amma helt innan vi åker till Thailand, för att verkligen kunna NJUTA av semestern. Känns som Belle också är med på det 😊
nouw.com/emeliesivertsson